WandaVision-trailer: Marvel Studios' første serie er helt sprø
Skrevet av:
Publisert:
21.09.2020
Oppdatert:
21.09.2020

WandaVision-trailer: Marvel Studios' første serie er helt sprø

Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) og Vision (Paul Bettany) er hovedpersonene i WandaVision, som kommer på Disney+ i år.Den første fullstendige traileren l

Etter at Marvel Studios-sjef Kevin Feige ble utnevnt til Chief Creative Officer for hele Marvel Entertainment, stengte han produksjonsselskapet Marvel Television. De har i løpet av sju år laget 13 serier basert på kjente og ukjente tegneseriehelter, med hell (Agent Carter, Legion) og uhell (Iron Fist, Inhumans).

Fra nå av skal Marvel-serier produseres av den samme gjengen som står bak Marvel-filmene. Seriene skal ha skuespillere fra filmene i hovedrollene, og historiene som blir fortalt i seriene kommer til å få ringvirkninger i kinofilmene. Dessuten skal nesten ingen av seriene gå på lineær-TV – åtte av de ni seriene Marvel Studios produserer, skal kun være tilgjengelig på den nye strømmetjenesten Disney+.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Den første serien ut heter WandaVision, og følger Wanda Maximoff/Scarlet Witch og Vision, og foregår etter handlingen i Avengers: Endgame. "Men hvordan skal det fungere," spør du, som har sett Avengers: Infinity War og vet at Vision lider en tragisk og brutal død. Det aner vi ikke – men det er absolutt ugler i mosen!

Min mistanke er at serien finner sted fra Wandas perspektiv, og at hun har brukt kreftene sine til å skape en slags "lykkelig slutt" for seg selv, og en eller annen versjon av Vision. Serien har sprø og særegne ideer – jeg hadde ikke sett for meg at Marvel-universets to mektigste helter skulle spille ut en slags tidshoppende sitcom.

Det ryktes om at WandaVision kommer til å lede opp til den kommende Doctor Strange-oppfølgeren Doctor Strange in the Multiverse of Madness, der Wanda/Scarlet Witch kommer til å spille en sentral rolle.

WandaVision skulle egentlig slippes på Disney+ i 2021, men premieredatoen ble flyttet til desember 2020 etter at koronakrisa satt kjepper i hjulene for en annen Marvel Studios-serie, The Falcon and the Winter Soldier.

Nye filmer og serier