Annonsørinnhold
Nå har Blockbuster satt ned prisen på 20 action-favoritter
Skrevet av:
Publisert:
16.09.2020
Oppdatert:
06.10.2020

Nå har Blockbuster satt ned prisen på 20 action-favoritter

Se Bad Boys-filmene, Bloodshot, Jumanji 2 og 3 og mye mer for en brøkdel av prisen!

Annonsørinnhold for

Elsker du gønnere, eksplosjoner og ting som går fort? Nå har Blockbuster satt ned prisen på 20 rå actionfilmer!

Sjekk ut tilbudet her!

Tilbudet gjelder til og med 27. september 2020.

Bad Boys 1, 2 og 3

Se Will Smith og Martin Lawrence i signaturrollene sine, som Mike Lowery og Marcus Burnett!

I Bad Boys for Life, den tredje og nyeste filmen i serien, ønsker Marcus å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med familien, men når en gammel og farlig trussel setter Mikes liv i fare, blir Marcus nødt til å sette pensjonisttilværelsen på pause for å dra på et siste oppdrag sammen med sin langvarige partner.

Den forsinkede oppfølgeren er både morsom og actionfylt, med friske idéer og en skikkelig comeback-prestasjon fra Martin Lawrence! Det skal også nevnes at influenser og produsent DJ Khaled dukker opp i filmen, kreditert som Khaled "DJ Khaled" Khaled.

Se tilbudet her

Bloodshot

Endelig har Vin Diesel fått sin helt egen superheltfilm, om en fyr som har kraftige nanobots i blodomløpet sitt! Vin spiller Ray Garrison, en soldat som nylig ble drept i aksjon og gjenopplivet som superhelten Bloodshot av selskapet RST. Med en hær av nanoteknologi i årene hans er han ustoppelig – sterkere og i stand til å leges øyeblikkelig.

Men RST kontrollerer mer enn styrken hans, de har også kontroll over psyken og hukommelsen. Ray vet ikke lenger hva som er ekte, men han er på vei til å finne ut av det.

Se tilbudet her

Charlie's Angels

Fra Elisabeth Banks, produsent og regissør for Pitch Perfect-filmene, kommer en oppdatert versjon av Charlie's Angels, teamet kjent fra serien på 1970-tallet, og storfilmene fra 2000-tallet.

Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska jobber for den mystiske Townsend Agency, et sikkerhets- og etterforskningsbyrå som har utvidet seg globalt. Med verdens smarteste, modigste og best trente damene i hele verden, finnes det nå lag med engler som tar på seg de tøffeste oppdragene verden over.

Se tilbudet her

Jumanji: Welcome to the Jungle og The Next Level

Welcome to the Jungle er en spenstig oppfølger til nittitallsfavoritten Jumanji. Dwayne "The Rock" Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan og Jack Black spiller hovedrollene i den sjarmerende actionkomedien om fire tenåringer som blir fanget i et videospill.

Oppfølgeren til den oppfølgeren drar tenåringene tilbake inn i videospillet, denne gangen med bestefedre på slep. Når vennegjengen vender tilbake til Jumanji for å redde en av sine egne, oppdager de at spillet har endret seg. Skal de overleve ekstreme forhold - og verdens farligste spill, må spillerne samle sammen alt de har av mot og styrke for å overleve!

Se tilbudet her

Baby Driver

Baby er en ung sjåfør som kjører fluktbilene for byens tøffeste forbrytere. Han er et naturtalent bak rattet og kan håndtere enhver bilflukt med favorittsoundtrack på øret.

Men når han møter servitøren Debora (Lily James), ser Baby en sjanse til en siste flukt, denne gangen fra livet som kriminell. Denne morsomme og musikalske actionfilmen er en energibombe du burde få med deg!

Se tilbudet her

Zombieland 1 og 2

Disse to actionkomediene kommer fra regissøren av Venom, og har et fantastisk cast ledet av Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg og Abigail Breslin.

En nerdete collegstudent Columbus har overlevd pesten som gjorde mennesker om til kjøttspisende zombier fordi han er redd for omtrent alt. Den Twinkie-elskende åpenentusiasten Tallahassee er ikke redd for noe som helst. Sammen vil de møte deres verste utfordring så langt: hverandres selskap.

Se tilbudet her

Tilbudet gjelder til og med 27. september 2020. Sjekk det ut her!

Nye filmer og serier