Annonsørinnhold
17 klassikere på tilbud hos Blockbuster
Skrevet av:
Publisert:
16.09.2020
Oppdatert:
06.10.2020

17 klassikere på tilbud hos Blockbuster

Nå har Blockbuser satt ned prisen på noen av filmhistoriens største klassikere.

Annonsørinnhold for

Blockbuster har satt ned prisen på 17 klassikere fra Sony Pictures. Nå kan du kjøpe filmene digitalt for 49,-. Flere av filmene er ikke tilgjengelig på noen abonnementstjeneste, og på andre kjøp- og leietjenester kan det koste inntil 139,- å kjøpe enkelte av filmene.

Sjekk ut tilbudet her!

Tilbudet gjelder til og med 27. september 2020. Her er noen av klassikerne du kan leie eller kjøpe:

Taxi Driver

Den søvnløse og paranoide krigsveteranen Travis Bickle tilbringer nettene i taxien sin i New Yorks gater. Når han treffer Betsy, som jobber med den politiske kampanjen til en senator, legger han seg i hardtrening, og blir sykelig opptatt av å rydde opp i all slags snusk for å gjøre verden til et bedre sted.

Denne intense filmen, regissert av Martin Scorsese og med Robert De Niro i hovedrollen, er en av tidenes beste filmer, og i følge en undersøkelse er det også en av filmene mange lyver om å ha sett. Vær bedre enn 11 prosent av menneskene fra undersøkelsen. Sjekk ut denne mørke klassikeren!

Se tilbudet her

Boyz n the Hood

Vennene Tre, Ricky og Doughboy har vokst opp sammen i LAs ghettoområder. Mens Ricky søker tilflukt i sporten, bukker hans halvbror Doughboy under for alkoholen og kriminaliteten som er hverdagen for flere i nabolaget. Filmen ble starten på filmkarrierene til Ice Cube, Cuba Gooding Jr. og Nia Long, og John Singleton ble nominert til Oscar, både for regi og manus.

Se tilbudet her

Kramer mot Kramer

Dette hjerteskjærende skilsmissedramaet sanket 5 Oscar-statuetter i 1979. Den unge familiefaren Ted Kramer (Dustin Hoffman) elsker familien og jobben sin. Når han kommer seint hjem fra jobben en kveld, blir han konfrontert og forlatt av den hjemmeværende kona, Joanna (Meryl Streep).

Plutselig er Ted eneforsørger for deres 6 år gamle sønn. Nå må Ted lære seg å være far samtidig som han må takle stort press på jobben. Men idet Ted har tilpasset seg sin nye rolle og føler seg som en far, dukker Joanna opp igjen. Hun vil ha sønnen sin tilbake.

Se tilbudet her

Groundhog Day

Den aller beste «leve én dag igjen og igjen»-filmen følger en kjip værmann som blir snødd inn i en småby der han lager den årlige reportasjen om skogmurmeldyret Phil, som sies å kunne forutse været. En morsom, hjertevarm og filosofisk film de flese kan sette pris på. Bill Murray leverer sin absolutt beste hovedrolle!

Se tilbudet her

Nærkontakt av tredje grad

Spielberg kastet seg for alvor på sci-fi-bølgen i 1977 med denne filmen, som handler om elektrikeren Roy Neary, som sammen med flere andre lamslåtte tilskuere opplever nærkontakt av første grad - å se merkelige objekter som svever over himmelen.

Etter denne hendelsen blir han hjemsøkt av en merkelig, fjellaktig figur. Til kona og familiens store misnøye blir han besatt av å finne ut hva det betyr. Samtidig inntreffer merkelige ting rundt om i verden!

Se tilbudet her

Tilbudet gjelder fram til 30. august.

Nye filmer og serier