Se de første bildene fra sesong 2 av The Mandalorian
Skrevet av:
Publisert:
09.09.2020
Oppdatert:
09.09.2020

Se de første bildene fra sesong 2 av The Mandalorian

Om under en uke kommer strømmetjenesten Disney+ til Norge. Da får nordmenn tilgang til første sesong av Star Wars-serien The Mandalorian. Seks uker senere, 30. oktober, begynner andre sesong av den etterlengtede serien. Her er de aller første bildene!

Om under en uke kommer strømmetjenesten Disney+ til Norge. Vi har allerede listet opp alle de mer enn tusen filmene og seriene som kommer på strømmetjenesten, men den mest etterlengtede serien er den aller første live-action Star Wars-serien, The Mandalorian.

Hvis du abonnerer på Disney+ i dag, trenger du bare å betale 590,- for et år, noe som tilsvarer 49,- i måneden. Tilbudet gjelder fram til 14. september, altså dagen før strømmetjenesten blir tilgjengelig i norske hjem.

Klikk her for å abonnere på Disney+.

Star Wars-serien The Mandalorian kommer fra regissøren av Iron Man og Løvenes konge (2019), og følger Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) i rollen som "en ensom revolvermann i ytterkanten av galaksen, langt vekk fra rekkeviddet til Den nye republikken". Serien foregår fem år etter Return of the Jedi, og tjuefem år før The Force Awakens.

Serien hadde premiere på Disneys strømmetjeneste Disney+ i USA, Canada og Nederland forrige november. The Mandalorian er ikke tilgjengelig i Norge på noen lovlig strømmetjeneste, så verken vi eller våre lovlydige lesere har sett én eneste episode av den aller første live action-Star Wars-serien. Vi aner ikke hvem Baby Yoda er, og vi gleder oss til å finne det ut.

Hvis du gleder deg til Disney+, og fortsatt har kabel-TV, kan du få en forsmak på serien allerede denne uka. Første episode sendes søndag 13. september på kanalen Fox kl. 21.00.

Det er ryktet at andre sesong kommer til å introdusere den populære karakteren Ahsoka Tano, fra animasjonsseriene The Clone Wars og Rebels, og at hun vil bli spilt av Rosiario Dawson.

I tillegg har flere nettsteder hevdet at Boba Fett, som tilsynelatende døde i Return of the Jedi, vil dukke opp. I forkant av første sesong ble det spekulert i hvorvidt hovedpersonen i The Mandalorian var Boba Fett, men det er etter alt å dømme ikke lenger en mulighet. Han skal bli spilt av Temuera Morrison, som spilte "klone-faren" Jango Fett i Attack of the Clones.

Les også: Rykte: Hun skal spille fanfavoritt i Star Wars-serie

Første sesong har fått ros for å utforske nye deler av Star Wars-universet, heller enn å alltid besøke velkjente karakterer og planeter, men serien er altså i ferd med å bringe tilbake minst to elskede karakterer.

Blant regissørene i andre sesong er Rick Famuyiwa (Dope), Favreau (Iron Man), Peyton Reed (Ant-Man), Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel, Sin City), og Carl Weathers, som også spiller lederen for et dusørjeger-forbund i serien.

The Mandalorian er strømmetjenestens mest populære serie, og en haug med andre Star Wars-serier er på vei.

Nå har Disney+ sluppet 7 nye bilder fra andre sesong av serien. Vi får se Pedro Pascal under maska i hovedrollen, Gina Carano som Cara Dune, Carl Weathers som Greef Karga, Giancarlo Esposito som Moff Gideon, vi får se en tuscan raider, en bantha og et lite glimt av "Baby Yoda".

Introduksjonstilbud

Disney har pisket opp et introduksjonstilbud for alle som gleder seg til å bruke tjenesten. Hvis du abonnerer på Disney+ i dag, trenger du bare å betale 590,- for et år, noe som tilsvarer 49,- i måneden. Tilbudet gjelder fram til 14. september, altså dagen før strømmetjenesten blir tilgjengelig i norske hjem.

Benytt introduksjonstilbudet til Disney+ her!

Abonnementet trer selvfølgelig ikke i kraft før tjenesten er tilgjengelig. Fra 15. september vil et abonnement koste 69 kr i måneden, eller 689 kr per år. Ved lansering vil tjenesten ikke være tilgjengelig på Svalbard.