7 nye serier vi gleder oss til å streame
Skrevet av:
Publisert:
11.09.2020
Oppdatert:
11.09.2020

7 nye serier vi gleder oss til å streame

TV 2 Sumo slår på stortromma med fire nye, spennende serier! I tillegg er Netflix og NRK på ballen, som vanlig. Dette er ukas serie-høydepunkter!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til sju nye serier og sesongpremierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

Farfar

Sven Nordin spiller hovedrollen i TV 2 Sumos nye familiekomedie, sammen med Ole Christoffer Ertvaag og Janne Formoe.

Johnny forlot kona og sønnen etter en tur til Legoland for 20 år siden. Etter å ha levd et lysskytt liv i Danmark i 20 år, kommer han tilbake til hjemlandet, og er klar for å være farfar! Ettersom han står på noe bar bakke når han vender hjem, forbarmer sønnen Steinar seg over han, og lar han bo i kjellerstua i huset han deler med kona Mari og deres tre barn!

Se hvor du kan streame den her.

The Duchess

Katherine Ryan er en kanadisk komiker som lever og jobber i England. Hun skriver, produserer og spiller hovedrollen i denne Netflix-serien om verdens mest rølpete alenemor.

Datteren hennes, Olive, er hennes største kjærlighet, så hun vurderer å få et barn til. Dessverre er hun ikke trygg nok på kjæresten sin til å få barn med han, og det er uaktuelt å bruke en anonym sæddonor, så Katherine ender opp med å ta kontakt med sin største fiende - Olives far. Shepard, som han heter, er en avdanka boyband-stjerne om bor i en kanalbåt. Hvis én av ungene hennes skal ha en elendig pappa, kan like gjerne begge ha det.

Se hvor du kan streame den her!

Penance

TV 2 Sumo har sluppet enda en britisk krimthriller. Rosalie har mistet sønnen sin. Hun lever i en tilværelse av sorg og fornektelse, samtidig som ekteskapet hennes med Luke henger i en tynn tråd. Tenåringsdatteren Maddie klandrer seg selv for brorens død, og holder mye inne i seg.

Plutselig finner de trøst hos Jed, en mystisk fremmed som raskt blir en del av familien, men alt tar en farlig vending når Rosalie begynner å undersøke fortiden hans!

Se hvor du kan streame den her.

Stumptown

Cobie Smulders (The Avengers) og Jake Johnson (New Girl) spiller i denne stilsikre krimserien, basert på tegneserien med samme navn.

Dex Parios er en sterk, smart og selvsikker militærveteran, med et komplisert kjærlighetsliv, spillegjeld og en bror å ta vare på i Portland. Erfaringen fra militæret gjør henne til en ettertraktet privatetterforsker. Men den lite ydmyke stilen, fører henne i kamper både med hardkokte kriminelle og politiet.

Se hvor du kan streame den her!

Fredsmeklaren

En av Nordens dyreste dramaproduksjoner er denne internasjonale thrilleren, som utspiller seg i Tyrkia, Syria og Spania. Vi følger Ann-Mari Sundell, som har lang erfaring som fredsforhandler. I Tyrkia støter hun på krigslovbrudd, samtidig som smertefulle sår fra fortida kommer tilbake.

Jobben til en fredsmegler er å være i sentrum for kriser. Å jobbe under ekstreme forhold blir en del av de daglige livene deres, og krisen blir en permanent del av tilværelsen. Økonomi, krig og makt har vevd et intrikat nettverk av kriser de aller færreste ønsker eller makter å løsne opp!

Se hvor du kan streame den her.

Julie and the Phantoms

Denne spinnville Netflix-serien kommer fra folka bak High School Musical og Descendants. Julie (Madison Reyes) mistet interessen for musikk da moren hennes døde. Når spøkelsene til tre døde gutter kommer og får henne til å føle seg bedre, bestemmer de seg for å starte et band.

Se hvor du kan streame den her!

Landskampen sesong 2

Svenskenes skilegende Gunde Svan og vår egen (falne) skikonge Petter Northug er nye programledere for høstens sesong av Landskampen, der norske og svenske vinterhelter utfordrer hverandre til kamp.

Det er et revansjesugent blågult lag som møter til dyst, etter at det norske laget stakk av medseieren i første sesong!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier