De 5 mest lovende filmene på Netflix denne uka
Skrevet av:
Publisert:
11.09.2020
Oppdatert:
11.09.2020

De 5 mest lovende filmene på Netflix denne uka

Netflix har sluppet trashy skrekk, kritikerroste dramaer, en oppsiktsvekkende dokumentar og et sørgmodig farvel med Dragetreneren-serien.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fem nye filmer på Netflix som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

The Babysitter: Killer Queen

Bella Thorne er ikke særlig populær for tida, etter en kontroversiell svipptur innom voksen-abonnementsiden OnlyFans i slutten av august, som endte med å belaste de økonomiske vilkårene til andre sexarbeidere på tjenesten. Nå er hun å se i oppfølgeren til Netflix-favoritten The Babysitter fra 2017.

Oppfølgeren følger opp Cole, to år etter at han beseiret en satanisk sekt ledet av barnevakten Bee. Nesten ingen i livet hans tror på historien om hvordan Bee og alle vennene hennes forsvant. Hans beste venn og nabo Melanie er den eneste som tror historien hans, og hun overbeviser han om å glemme fortiden og komme til en fest kastet ved en innsjø. Når gamle fiender dukker opp på festen, må Cole nok en gang måtte overliste ondskapens krefter og overleve natta!

Se hvor du kan streame den her.

The Social Dilemma

Vi tweeter, liker, og deler – men hva er konsekvensene av vår økende avhengighet av sosiale medier? Etter hvert som digitale plattformer i økende grad blir det viktigste verktøyet for å holde kontakten, avslører Silicon Valley-innsidere hvordan sosiale medier omprogrammerer sivilisasjonen ved å avsløre det som skjuler seg på den andre siden av skjermen i denne dokumentarfilmen.

Se hvor du kan streame den her!

Cuties

Elleve år gamle Amy lar seg fascinere av en frittenkende dansegruppe, og begynner å gjøre opprør mot sin konservative families tradisjoner i denne kritikerroste franske filmen. Filmen dreier seg blant annet om seksualisering av unge jenter, men Netflix har fått kritikk for nettopp dette i deres markedsføring av filmen.

Blant motstanderne av filmen finner du konspirasjonsteoretikerne bak QAnon og det amerikanske Parents Television Council, som kanskje er best kjent for sine kampanjer for å kansellere Family Guy og Game of Thrones. Filmens forsvarere inkluderer det overveldende flertallet av anmeldere, og skuespilleren Tessa Thompson (Westworld), som kaller filmen "vakker".

Se hvor du kan streame den her.

Boy Erased

Sønnen av en baptistpredikant blir tvunget inn i et kirkeprogram som skal konvertere homofile i denne kritikerfavoritten. Lucas Hedges (Manchester by the Sea) spiller hovedrollen i filmen, og Nicole Kidman og Russell Crowe spiller foreldrene hans.

Se hvor du kan streame den her!

Dragetreneren 3

Er du klar for et imponerende og vemodig farvel til Dragetreneren-serien? Hikken har blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen om å lage et samfunn der drager og mennesker lever sammen side om side. Men når en skummel troféjeger truer landsbyen, på jakt etter Tannlaus, tar Hikken med seg alle de andre på en reise for å finne et nytt hjem - og for å finne ut om den hemmelige drageverdenen faren hans fortalte om virkelig eksisterer.

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier