1012 titler - Alt du kan streame på Disney+
Skrevet av:
Publisert:
03.09.2020
Oppdatert:
15.09.2020

1012 titler - Alt du kan streame på Disney+

Vi har en liste over ALLE filmene og seriene som er tilgjeneglig på strømmetjenesten Disney+ fra første dag. Fikk du alt du ønsker deg? Se oversikten her.

3. september presenterte Disney+ for første gang en liste over absolutt alle filmene og seriene som er tilgjengelig når strømmetjenesten lanseres i Norden 15. september.

Disney har et introduksjonstilbud for alle barnefamilier, Star Wars-fans og animasjonsentusiaster som gleder seg til å bruke tjenesten. Hvis du abonnerer på Disney+ i dag, trenger du bare å betale 590,- for et år, noe som tilsvarer 49,- i måneden. Tilbudet gjelder fram til 14. september, altså dagen før strømmetjenesten blir tilgjengelig i norske hjem.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Et abonnement koster 69 kr i måneden, eller 689 kr per år. Ved lansering er tjenesten ikke tilgjengelig på Svalbard.

Totalt tilbyr Disney+ i dag over 600 filmer, 7300 episoder og en haug med kortfilmer, fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic og Twentieth Century Pictures. På en pressekonferanse i dag fortalte Hans van Rijn, overhodet for Disney i Norden og Baltikum, at over hundre nye filmer og et digert lass med serier er på vei til tjenesten de neste fem årene, i tillegg til titlene som er tilgjengelige fra dag én.

Blant filmene og seriene på tjenesten er 456 langfilmer fra Disney, ALLE de 12 Star Wars-filmene, 21 Pixar-filmer og mye mer! Van Rijn kunne også bekrefte at nyinnspillingen av Mulan, som slippes på Disney+ som en premium leiefilm i september, kommer til å bli tilgjengelig for alle abonnenter tre måneder senere. Strømmetjenesten er tilgjengelig på Playstation, Xbox, Apple TV, på de aller fleste telefoner, nyere smart-TVer og på nett.

2020-versjonen av Mulan er overraskende nok ikke tilgjengelig fra første dag på strømmetjenesten. Den kommer til å bli gjort tilgjengelig for alle som abonnerer på Disney+ fra 4. desember.

Det er noen overraskende "hull" i lista – live action-nyinnspillingen av Lady og landstrykeren skal for eksempel ikke slippes på tjenesten før senere i høst. Det samme gjelder Artemis Fowl og julefilmen Noelle med Anna Kendrick. Les mer om dem her!

På Disneys lite over titlene som skulle være tilgjengelig 15. september sto også The One and Only Ivan, en familiefilm Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Angelina Jolie (Maleficent) og Bryan Cranston (Breaking Bad). Likevel er den ikke å finne på tjenesten i dag.

Her følger oversikten over alt innholdet som er tilgjengelig på Disney+ ved lanseringen i Norge. De aller fleste titlene er angitt på engelsk.

Original-filmer

Black is King

Beyoncé er på Disney+, selvfølgelig! Det visuelle albumet Black is King, inspirert av Løvenes konge, har fått en ufattelig god mottakelse blant film- og musikkanmeldere, og i skrivende stund har Black is King 98% på Rotten Tomatoes, der konsensuset simpelthen lår fast at "Beyoncé is King".

Store deler av filmen er spilt inn i ulike land i Afrika, med lokale dansere og mannskap, og filmen tar for seg svart historie, afrikanske tradisjoner og Beyoncés egen familie og fortid.

Hamilton

Hamilton, en musikal som bruker hiphop, jazz, rnb og pop til å fortelle historien om USAs første finansminister, Alexander Hamilton, er kanskje tidenes mest populære Broadway-produksjon, og er utsolgt flere måneder i forveien, til tross for skyhøye billettpriser og forestillinger i New York, London og tre turnerende oppsetninger i USA. I musikalen spiller ikke-hvite skuespillere alle hovedrollene – med unntak av kong Georg av England, som dukker opp i tre korte solonumre.

Musikalen ble først satt opp i 2015. Før de opprinnelige skuespillerne forlot showet, ble forestillingen filmet i 2016. I utgangspunktet skulle musikalen lanseres på kino i 2021, men denne sommeren slapp Disney muikalen rett på sin strømmetjeneste.

Howard

Howard Ashman skrev sangene til Den lille havfruen, Skjønnheten og udyret og Aladdin, før han døde plutselig i 1991, 40 år gammel. Ashman hadde nemlig AIDS, noe han hodlt hemmelig for flere venner og Disney-kolleger. Denne dokumentarfilmen fra regissøren av den overraskende ærlige Disney-dokumentaren Waking Sleeping Beauty, som også kommer til å være tilgjengelig på Disney+.

Phineas og Ferb-filmen: Candace mot universet

En av Disney Channels mest populære og lengstlevende serier gjør comeback med denne strømmefilmen! I filmen må Phineas og Ferb reise innover i galaksen for å redde Candace, som etter å ha blitt bortført av romvesener, finner en utopi på en fjern planet, helt fri for irriterende lillebrødre.

Togo

Thorbjørn Harr og Willem Dafoe spiller hovedrollene i denne hundekjøring-filmen, om det historiske Serumløpet til Nome. Løpet var en sledehund-stafett til byen Nome i Alaska som fant sted i 1925, og var også kjent som "kappløpet med døden".

Stafetten oppsto som en følge av at den isolerte byen Nome opplevde et utbrudd av sykdommen difteri. 20 hundespann kjørte medisin mot sykdommen 100 mil gjennom Alaska på fem døgn for å stoppe epidemien. Filmen følger sannsynligvis lederhunden Togo, som ledet norskfødte Leonhard Seppala gjennom 420 km av stafetten.

Disneynature: Delfinrevet og Elephant

Helt siden førtitallet har Disney vært pionerer innen dyredokumentarer, og selvfølgelig slipper de ogå noen helt nye godbiter på strømmetjenesten sin. Langfilmen Dolphin Reef handler om den lille delfinen Echo og familien dens, og på engelsk er Natalie Portman fortelleren. Elephant følger en flokk elefanter som spaserer gjennom ørkenen, på jakt etter et gressflt paradis. På engelsk har Meghan, hertuginne av Sussex fortellerstemmen.

Timmy Tabbe: Det ble begått feil

Tom McCarthy, som regisserte piloten til Game of Thrones og vant en Oscar for dramaet Spotlight, har laget en snodig barnefilm for Disney+. Filmen handler om en 11 år gammel gutt som tror han er den beste detektiven i byen, og driver byrået Total Failure Inc. med partneren sin, en isbjørn på 1500 kilo. Filmen bygger på den første boka i en serie av Stephan Pastis, som i Norge har fått tittelen "Timmy Tabbe: Det ble begått feil".

Stargirl

Du må for all del ikke forveksle denne filmen med serien Stargirl, som går på HBO Nordic. Denne Stargirl er et musikalsk romantisk drama basert på boka med samme navn. Filmen har fått varm mottakelse blant kritikere, som drar fram at filmen har en varm og human tone, og virkelig fanger det fine og vonde med oppvekst og ung kjærlighet.

Magic Camp

En gruppe kids på sommerleir hjelper en avdanka tryllekunstner med å finne tilbake til kjærligheten for magi i denne varme komediefilmen. Andy Duckerman (Adam Devine) var en leirlegende da han som guttunge deltok på the Institute of Magic. Nå, som 35-åring, sliter han med å få endene til å møtes som profesjonell tryllekunstnet, og er frustrert og deprimert av retningen karrieren har tatt. Når instituttet inviterer Andy til å komme tilbake som rådgiver, må han lede noen av de grønneste og vanskeligste tryllebarna han noensinne har møtt, og han må forholde seg til sin tidligere partner og nåværende erkerival, Kristina Darkwood (Gillian Jacobs).

Andre originalfilmer på Disney+ 15. september:

• A Celebration Of The Music From Coco
• Pingviner: Livet på kanten
• Dykker med delfiner
• In The Footsteps of Elephant
• En dag hos Disney

Original-serier

The Mandalorian

The Mandalorian er strømmetjenestens mest populære serie, og en haug med andre Star Wars-serier er på vei. Regissøren av Iron Man og Løvenes konge (2019) er serieskaper for den første live action Star Wars-serien. Den følger Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) i rollen som "en ensom revolvermann i ytterkanten av galaksen, langt vekk fra rekkeviddet til Den nye republikken".

High School Musical: The Musical: The Series

Denne meta-versjonen av High School Musical foregår på skolen der High School Musical ble spilt inn, og handler om at elevene skal sette opp "High School Musical: The Musical"! Jeg blir svett av bare å forklare tittelen.

Into the Unknown: Making Frozen 2

Disney er et filmstudio som er særdeles opptatt av imaget sitt, og de fleste filmnørder som har sett gjennom bakomfilmene på en Disney-DVD vet at selskapet ofte forteller solskinnshistorier om produksjonene sine. Derfor er dette en forfriskende nyhet – en seks timer lang dokumentarserie om prosessen bak tidenes mest innbringende animasjonsfilm, Frost 2. Serien har fått ros for å være ærlig, og gi et innblikk i den hektiske og stressende produksjonsprosessen bak suksessfilmen!

Star Wars: The Clone Wars sesong 7

Jeg har ærlig talt ikke sett The Clone Wars, men sånn jeg forstår det er det en actionfylt serie med stor vekt på mytologi. Serien ble skapt av George Lucas, og fyller tomrom rundt omkring i Star Wars-universet mellom andre og tredje film i prequel-trilogien.

Mens de første sesongene tydelig var rettet mot barn, har serien tatt for seg stadig mer dramatiske og "voksne" hendelser, og den etterlengtede finalesesongen er endelig på vei!

Jeff Goldblums verden

Jeff Goldblums nye serie handler om... ting Jeff Goldblum liker? National Geographic står bak denne underfundige serien. Han dekker temaer som videospill, iskrem og joggesko, og slår av en prat med påvirkere og eksperter med bred kunnskap og erfaring.

Ekstranummer!

Kristen Bell leder denne serien, der hun samler voksne folk som spilte i videregående-oppsetninger av musikaler. Gjengen øver videre, og setter opp forestillingen én gang til!

Andre originalserier på Disney+ 15. september:

• Becoming
• The Big Fib
• Disney Insider
• Disneyparkenes historie
• Disneys eventyrbryllup
• Disneys ikoniske rekvisita
• Ekstranummer!
• En fremtidig presidents dagbok
• Fra valp til førerhund
• High School Musical: The Musical: The Series: The Special
• High School Musical: The Musical: The Sing-Along
• It's A Dogs Life with Bill Farmer
• Marvels helteprosjekt
• Shop Class
• Usedvanlige reisemål
• Vær vår kokk

Original-kortfilmer

SparkShorts og Short Circuit

Animatører fra Disney og Pixar får friere tøyler til å lage små animerte kortfilmer i disse to seriene. Med jevne mellomrom, cirka én gang i måneden, slipper SparkShorts (Pixar) nye kortfilmer, mens Short Circuit (Disney) slapp 14 kortfilmer i januar, og slipper et nytt lass på et senere tidspunkt. Kortfilmene har fått ros for å være morsomme, visuelt oppfinnsomme, og å ta for seg voksen og modig tematikk, som Disney og Pixars langfilmer ikke alltid har mulighet til.

Gaffen har et spørsmål

Det morsomste konseptet som blir utforsket i Toy Story 4 er den nye karakteren Forky (eller Gaffen på norsk), en hjemmelaget leke som plutselig våkner til live når et barn fester piperensere og plastøyne på en spork. På Disney+ får han sin helt egen serie med korte episoder!

Zenimation

Disney har satt sammen klipp fra arkivet sitt i denne meditasjonsserien. Enten du elsker ASMR, trenger å roe ned hjernen etter en stressende dag, eller vil ha noen fine klipp å sovne til, er dette en spennende vri. Opplev magiske øyeblikk der animasjon og lyddesign skaper virkelig mindfulness!

Andre original-kortfilmer på Disney+ 15. september:

• En dag hos Disney
• Familiesøndager med Disney
• Et lampeliv
• Pixar i virkeligheten

Disney-filmer

• 20,000 Leagues Under The Sea
• One Hundred And One Dalmatians (1961)
• 101 Dalmatians (1996)
• 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
• 102 Dalmatians
• The Absent-Minded Professor
• Adventures In Babysitting (2016)
• The Adventures Of Bullwhip Griffin
• The Adventures Of Huck Finn
• The Adventures Of Ichabod And Mr. Toad
• African Cats
• The African Lion
• Santa Buddies
• Snow Buddies
• Space Buddies
• Spooky Buddies
• Treasure Buddies
• Super Buddies
• The Search For Santa Paws
• Santa Paws 2: The Santa Pups
• Aladdin (1992)
• The Return Of Jafar
• Aladdin And The King Of Thieves
• Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
• Alice In Wonderland (1951)
• Alice In Wonderland (2010)
• Alice Through The Looking Glass
• Alley Cats Strike
• Almost Angels
• America's Heart & Soul
• Amy
• Annie (1999)
• The Apple Dumpling Gang
• The Apple Dumpling Gang Rides Again
• The Aristocats
• Atlantis: The Lost Empire
• Atlantis: Milo's Return
• Avalon High
• Babes In Toyland
• Bad Hair Day
• Bambi
• Bambi II
• Bears
• The Bears And I
• Beauty And The Beast (1991)
• Belle's Magical World (1998)
• Beauty And The Beast: The Enchanted Christmas
• Beauty And The Beast (2017)
• Bedknobs And Broomsticks
• Bedtime Stories
• Benji The Hunted
• Beverly Hills Chihuahua
• Beverly Hills Chihuahua 2
• Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!
• The Big Green
• Big Hero 6
• The Biscuit Eater
• Blackbeard's Ghost
• The Black Cauldron
• The Black Hole (1979)
• Blank Check
• Bolt
• Born In China
• The Boys: The Sherman Brothers' Story
• The Boy Who Talked To Badgers
• Bride Of Boogedy
• Brink!
• Brother Bear
• Brother Bear 2
• Buffalo Dreams
• Cadet Kelly
• Camp Rock
• Camp Rock 2 The Final Jam
• Candleshoe
• Can Of Worms
• Casebusters
• The Castaway Cowboy
• The Cat From Outer Space
• Cheetah
• The Cheetah Girls
• The Cheetah Girls 2
• The Cheetah Girls One World
• Chicken Little
• Chimpanzee
• The Christmas Star
• Christopher Robin
• The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian
• The Chronicles Of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe
• Cinderella (1950)
• Cinderella II: Dreams Come True
• Cinderella III: A Twist In Time
• Cinderella (2015)
• Cloud 9
• College Road Trip
• The Color Of Friendship
• The Computer Wore Tennis Shoes
• Confessions Of A Teenage Drama Queen
• Cool Runnings
• The Country Bears
• Cow Belles
• Crimson Wing
• D2: The Mighty Ducks
• D3: The Mighty Ducks
• Dadnapped
• Darby O'gill And The Little People
• Davy Crockett, King Of The Wild Frontier
• Davy Crockett And The River Pirates
• Den Brother
• Descendants
• Descendants 2
• Descendants 3
• Dinosaur
• Don't Look Under The Bed
• Double Teamed
• Doug's 1st Movie
• Ducktales: The Movie Treasure Of The Lost Lamp
• Dumbo (1941)
• Dumbo (2019)
• Eddie's Million Dollar Cook-Off
• Eight Below
• Emil And The Detectives
• The Emperor's New Groove
• Kronk's New Groove
• Escape To Witch Mountain
• Race To Witch Mountain
• Return From Witch Mountain
• The Even Stevens Movie
• Expedition China
• Fantasia (1940)
• Fantasia 2000
• The Finest Hours
• First Kid
• Flubber
• The Fox And The Hound
• The Fox And The Hound 2
• Frank And Ollie
• Frankenweenie (2012)
• Freaky Friday (1977)
• Freaky Friday (2003)
• Freaky Friday (2018)
• Frenemies
• Frozen
• Frozen II
• Full-Court Miracle
• Fun And Fancy Free
• Fuzzbucket
• G-Force
• The Game Plan
• Geek Charming
• Genius
• George Of The Jungle
• George Of The Jungle 2
• Get A Clue
• The Ghosts Of Buxley Hall
• Girl Vs. Monster
• Glory Road
• Go Figure
• Going To The Mat
• Good Luck Charlie, It's Christmas!
• A Goofy Movie
• An Extremely Goofy Movie
• Gotta Kick It Up
• The Greatest Game Ever Played
• The Great Mouse Detective (Aka: Adventures Of The Great Mouse Detective)
• Greyfriars Bobby
• Growing Up Wild
• Gus
• Hacksaw
• Halloweentown
• Halloweentown II: Kalabar's Revenge
• Halloweentown High
• Return To Halloweentown
• Hannah Montana And Miley Cyrus: Best Of Both Worlds Concert Tour 3D
• Hannah Montana The Movie
• Hatching Pete
• The Haunted Mansion (2003)
• Heavyweights
• The Love Bug
• Herbie Rides Again (1974)
• Herbie Goes To Monte Carlo
• Herbie Goes Bananas
• Herbie: Fully Loaded
• Hercules (1997)
• High School Musical
• High School Musical 2
• High School Musical 3: Senior Year
• Hocus Pocus
• Holes
• Home On The Range
• Honey, I Shrunk The Kids
• Honey, I Blew Up The Kid
• Honey, We Shrunk Ourselves
• Horse Sense
• Hounded (Fka: The Dog House)
• How To Build A Better Boy
• The Hunchback Of Notre Dame (1996)
• The Hunchback Of Notre Dame II
• I'll Be Home For Christmas
• Ice Princess
• The Incredible Journey (1963)
• Homeward Bound: The Incredible Journey
• Homeward Bound II: Lost In San Francisco
• Inspector Gadget
• Inspector Gadget II
• Into The Woods
• Invincible
• Invisible Sister
• Iron Will
• James And The Giant Peach (1996)
• John Carter
• Johnny Kapahala: Back On Board
• Johnny Tsunami
• Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
• The Journey Of Natty Gann
• Jump In!
• Jumping Ship
• The Jungle Book (1967)
• The Jungle Book 2
• The Jungle Book: Mowgli's Story
• The Jungle Book (2016)
• Jungle Cat
• Justin Morgan Had A Horse
• The Kid (2000)
• Kim Possible
• Kim Possible Movie: So The Drama
• Lady And The Tramp (1955)
• Lady And The Tramp II: Scamp's Adventure
• Lemonade Mouth
• Let It Shine
• Life-Size 2
• Life Is Ruff
• Lilo & Stitch
• Lilo & Stitch 2: Stitch Has A Glitch (2005)
• Leroy & Stitch
• Stitch! The Movie
• The Lion King (1994)
• The Lion King II: Simba's Pride (1998)
• The Lion King 1 1/2 (2004)
• The Lion King (2019)
• The Little Mermaid (1989)
• The Little Mermaid II: Return To The Sea
• The Little Mermaid: Ariel's Beginning
• The Living Desert
• The Lizzie Mcguire Movie
• The Lone Ranger (2013)
• Luck Of The Irish
• Maleficent
• Maleficent: Mistress Of Evil
• The Many Adventures Of Winnie The Pooh
• Pooh's Grand Adventure: The Search For Christopher Robin
• Pooh's Heffalump Movie
• Winnie The Pooh: A Very Merry Pooh Year
• Winnie The Pooh: Springtime With Roo (2004)
• The Tigger Movie
• Piglet's Big Movie
• Winnie The Pooh
• Mars Needs Moms
• Mary Poppins (1964)
• Mary Poppins Returns
• Max Keeble's Big Move
• Mcfarland, Usa
• Meet The Robinsons
• Melody Time
• Mickey's Once Upon A Christmas
• Mickey's Twice Upon A Christmas (2004)
• Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
• The Mighty Ducks
• Mighty Joe Young
• Million Dollar Arm
• The Million Dollar Duck
• Minutemen
• Miracle
• Miracle At Midnight
• Miracle In Lane 2
• Moana (Aka: Vaiana) (2016)
• Mom's Got A Date With A Vampire
• Monkey Kingdom
• The Moon-Spinners
• Motocrossed (Aka: 12th Lap)
• Mr. Boogedy
• Mr. Magoo
• Mulan (1998)
• Mulan II (2005)
• The Muppet Movie
• The Great Muppet Caper
• The Muppet Christmas Carol
• Muppet Treasure Island
• The Muppets
• Muppets Most Wanted
• My Dog, The Thief
• My Favorite Martian
• National Treasure
• National Treasure: Book Of Secrets
• Newsies
• Newsies: The Broadway Musical
• The Nightmare Before Christmas (Tim Burton's)
• Now You See It
• The Nutcracker And The Four Realms
• The Odd Life Of Timothy Green
• Old Dogs
• Old Yeller
• Oliver & Company
• Once Upon A Mattress
• One Magic Christmas
• Operation Dumbo Drop
• The Other Me
• Oz The Great And Powerful
• The Pacifier
• The Parent Trap (1961)
• The Parent Trap (1998)
• Penguins
• Perri
• Pete's Dragon (1977)
• Pete's Dragon (2016)
• Peter Pan (1953)
• Return To Never Land
• Phantom Of The Megaplex
• Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension
• Pinocchio (1940)
• Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl
• Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest
• Pirates Of The Caribbean: At World's End
• Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides
• Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Aka: Salazar's Revenge)
• The Pixar Story
• Pixel Perfect (Aka: Loretta Modern)
• Planes
• Planes: Fire & Rescue
• Pocahontas
• Pocahontas II: Journey To A New World
• Pollyanna
• The Poof Point
• The Prince And The Pauper
• The Prince And The Pauper
• Prince Of Persia: The Sands Of Time
• The Princess And The Frog
• The Princess Diaries
• The Princess Diaries 2: Royal Engagement
• Princess Protection Program
• Prom
• The Proud Family Movie
• Queen Of Katwe
• Quints
• Read It And Weep
• Ready To Run
• Recess: School's Out
• Recess: All Growed Down
• Recess: Taking The 5th Grade
• The Reluctant Dragon
• Remember The Titans
• The Rescuers
• The Rescuers Down Under
• Return To Oz
• Right On Track (Aka: The Ender Sisters)
• A Ring Of Endless Light
• Rip Girls
• Robin Hood (1973)
• The Rocketeer
• The Rookie
• Ruby Bridges
• Sacred Planet
• Saludos Amigos (1943)
• Sammy, The Way-Out Seal
• The Santa Clause
• The Santa Clause 2
• The Santa Clause 3: The Escape Clause
• Saving Mr. Banks
• The Scream Team
• Secretariat
• The Secret Of The Magic Gourd
• Secrets Of Life
• The Shaggy Dog (1959)
• The Shaggy D.A.
• Sharpay's Fabulous Adventure
• The Sign Of Zorro
• Sky High
• Skyrunners
• Sleeping Beauty
• Smart House
• Snowball Express
• Snow Dogs
• Snow Leopards: The Ghosts Of The Mountains
• Snow White And The Seven Dwarfs
• The Sorcerer's Apprentice (2010)
• Starstruck
• Stepsister From Planet Weird
• The Story Of Robin Hood And His Merrie Men
• The Strongest Man In The World
• Stuck In The Suburbs
• Suite Life Movie
• Sultan And The Rock Star
• Swiss Family Robinson (1960)
• The Sword In The Stone
• A Tale Of Two Critters
• Tall Tale
• Tangled (2010)
• Tangled Before Ever After
• Tarzan (1999)
• Tarzan & Jane (2002)
• Tarzan II (2005)
• Teacher's Pet
• Teen Beach Movie
• Teen Beach 2
• That Darn Cat! (1965)
• That Darn Cat (1997)
• The Thirteenth Year
• Those Calloways
• The Three Caballeros
• The Three Musketeers (1993)
• Tiger Cruise (Aka: Voyage)
• Tini: El Gran Cambio De Violetta
• Tinker Bell
• Tinker Bell And The Lost Treasure
• Tinker Bell And The Great Fairy Rescue
• Tinker Bell And The Legend Of The Neverbeast
• Secret Of The Wings (Aka: Disney Tinker Bell And The Secret Of The Wings)
• The Pirate Fairy (Aka: Tinker Bell And The Pirate Fairy)
• Tom And Huck
• Tomorrowland
• Treasure Island
• Treasure Of Matecumbe
• Treasure Planet
• Tron
• Tron: Legacy
• Tru Confessions
• Tuck Everlasting
• Twas The Night…
• Twitches
• Twitches Too
• The Ugly Dachshund
• The Ultimate Christmas Present
• Underdog
• Unidentified Flying Oddball
• Up, Up And Away
• The Vanishing Prairie
• Waking Sleeping Beauty
• Wendy Wu: Homecoming Warrior
• Whispers: An Elephant's Tale
• White Fang
• The Wild (2006)
• Wings Of Life (Aka: Pollen)
• Wizards Of Waverly Place The Movie
• Wreck-It Ralph
• Ralph Breaks The Internet
• Xiong Mao Hui Jia Lu (Aka: Trail Of The Panda)
• Yellowstone Cubs
• You Lucky Dog
• The Young Black Stallion
• You Wish! (2003)
• Zapped
• Zenon: Girl Of The 21st Century
• Zenon: The Zequel
• Zenon: Z3
• Zombies
• Zootopia (Aka: Zootropolis)

Disney-serier

• A.N.T. Farm (3 sesonger)
• Adventures Of The Gummi Bears (6 sesonger)
• Andi Mack (1 sesong)
• Austin & Ally (4 sesonger)
• Best Friends Whenever (2 sesonger)
• Big Hero 6 The Series (1 sesong)
• Bizaardvark (3 sesonger)
• Boy Meets World (7 sesonger)
• Bunk'd (3 sesonger)
• Captain Jake And The Never Land Pirates (1 sesong)
• Chip 'N' Dale's Rescue Rangers (1 sesong)
• Coop & Cami Ask The World (1 sesong)
• Crash & Bernstein (2 sesonger)
• Doc Mcstuffins (3 sesonger)
• Doc Mcstuffins: Toy Hospital (1 sesong)
• Ducktales (2 sesonger)
• Elena Of Avalor (1 sesong)
• Fairy Tale Weddings (1 sesong)
• Fancy Nancy (Aka: Disney Fancy Nancy Clancy) (1 sesong)
• Fish Hooks (1 sesong)
• Girl Meets World (3 sesonger)
• Good Luck Charlie (4 sesonger)
• Gravity Falls (2 sesonger)
• Handy Manny (3 sesonger)
• Hannah Montana (3 sesonger)
• Hannah Montana Forever (1 sesong)
• Hercules (1 sesong)
• I Didn't Do It (2 sesonger)
• Imagination Movers (3 sesonger)
• Jake And The Never Land Pirates (3 sesonger)
• Jessie (3 sesonger)
• Jonas (1 sesong)
• Jonas L.A. (1 sesong)
• Junior Muppet Babies (1 sesong)
• Junior Puppy Dog Pals (2 sesonger)
• Just Roll With It (1 sesonger)
• K.C. Undercover (3 sesonger)
• Kickin' It (4 sesonger)
• Kim Possible (4 sesonger)
• Kirby Buckets (2 sesonger)
• Kirby Buckets Warped (1 sesong)
• Lab Rats (3 sesonger)
• Lab Rats: Bionic Island (1 sesong)
• Lab Rats: Elite Force (1 sesong)
• Legend Of The Three Caballeros (1 sesong)
• Lilo & Stitch: The Series (2 sesonger)
• Little Einsteins (2 sesonger)
• Liv And Maddie (3 sesonger)
• Liv And Maddie: Cali Style (1 sesong)
• Mech-X4! (2 sesonger)
• Mickey And The Roadster Racers (2 sesonger)
• Mickey Mouse Clubhouse (5 sesonger)
• Mighty Ducks (1 sesong)
• Mighty Med (2 sesonger)
• Milo Murphy's Law (2 sesonger)
• My Friends Tigger & Pooh (2 sesonger)
• Phineas And Ferb (4 sesonger)
• Quack Pack (1 sesong)
• Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (2 sesonger)
• Rapunzel's Tangled Adventure (2 sesonger)
• Raven's Home (2 sesonger)
• Recess (3 sesonger)
• Shake It Up (3 sesonger)
• Sheriff Callie's Wild West (2 sesong)
• Sofia The First (4 sesonger)
• Sonny With A Chance (2 sesonger)
• Stuck In The Middle (3 sesonger)
• Sydney To The Max (1 sesong)
• Tangled: The Series (1 sesong)
• The Evermoor Chronicles (2 sesonger)
• The Lion Guard (3 sesonger)
• The Little Mermaid (3 sesonger)
• The Lodge (2 sesonger)
• The Suite Life Of Zack & Cody (3 sesonger)
• The Suite Life On Deck (3 sesonger)
• Vampirina (1 sesong)
• The Wizards Of Waverly Place (4 sesonger)
• Goof Troop (1 sesong)
• Lion King's Timon & Pumbaa (3 sesonger)
• Lizzie Mcguire (2 sesonger)
• Miraculous Tales Of Ladybug & Cat Noir (2 sesonger)
• Out Of The Box (3 sesonger)
• Penny On M.A.R.S. (3 sesonger)
• The Proud Family (1 sesong)
• Smart Guy (3 sesonger)
• Soy Luna (1 sesonger)
• The Suite Life Of Zack & Cody (2 sesonger)
• That's So Raven (4 sesonger)
• Violetta (2 sesonger)

Disney-kortfilmer

• All In A Nutshell
• The Art Of Skiing
• Babes In The Woods
• The Band Concert
• Beach Picnic
• Bearly Asleep
• Beezy Bear
• The Big Bad Wolf
• Bone Bandit
• Canine Caddy
• Chef Donald
• Clock Cleaners
• Corn Chips
• Destino
• Ducktales (1 sesong)
• Gravity Falls (1 sesong)
• Junior Muppet Babies Show And Tell (1 sesong)
• Mickey And The Roadster Racers: Nutty Tales (2 sesonger)
• Mickey Mouse (4 sesonger)
• Minnie's Bow-Toons (3 sesonger)
• Muppet Moments (1 sesong)
• Playtime With Puppy Dog Pals Puppy Playcare (2 sesonger)
• Take Two With Phineas And Ferb (1 sesong)
• Vampirina Ghoul Girls Rock! (2 sesonger)
• Donald's Dog Laundry
• Donald's Golf Game
• Donald's Tire Trouble
• Don's Fountain Of Youth
• Double Dribble
• Dragon Around
• Early To Bed
• Elmer Elephant
• Ferdinand The Bull
• Flowers And Trees
• Food For Feudin'
• Frankenweenie (1984)
• Frozen Fever
• The Golden Touch
• Grand Canyonscope
• Grasshopper And The Ants
• Hawaiian Holiday
• How To Fish
• How To Play Baseball
• How To Play Football
• In Beaver Valley
• Inner Workings
• A Knight For A Day
• Lambert, The Sheepish Lion
• Lego Disney Frozen: Northern Lights (1 sesong)
• Lend A Paw
• Let's Stick Together
• The Little Matchgirl
• The Little Whirlwind
• Lonesome Ghosts
• Mail Dog
• Mickey And The Seal
• Mickey Down Under
• Mickey's Delayed Date
• Mickey's Rival
• Mickey's Trailer
• Mr. Mouse Takes A Trip
• Nature's Half Acre
• The New Neighbor
• Olaf's Frozen Adventure
• The Old Mill
• The Olympic Champ
• The Olympic Elk
• On Ice
• Out Of Scale
• Pluto's Christmas Tree
• Pluto's Party
• Pluto's Purchase
• Pluto's Surprise Package
• Pluto's Sweater
• Prep & Landing (2009)
• Prep & Landing: Naughty Vs. Nice (2011)
• Prep & Landing: Operation Secret Santa (2010)
• Prowlers Of The Everglades
• Rescue Dog
• Santa's Workshop
• The Simple Things
• The Small One
• Society Dog Show
• Steamboat Willie
• Super Rhino
• Three Blind Mouseketeers
• Three Little Pigs (1933)
• Three Little Wolves
• Thru The Mirror
• Toby Tortoise Returns
• The Tortoise And The Hare
• Trick Or Treat
• Tugboat Mickey
• The Ugly Duckling (1939)
• Water Birds
• The Wise Little Hen
• Ye Olden Days

Disney-specials

• Arendelle Castle Yule Log
• The Disney Family Singalong
• The Disney Family Singalong: Volume Ii
• Under The Sea: A Descendants Short Story
• Disney Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
• I Captured The King Of The Leprechauns
• The Liberty Story
• Man In Space (Tv)
• Mars And Beyond
• The Mouseketeers At Walt Disney World
• A Pre-Opening Report From Disneyland
• The Story Of The Animated Drawing
• The Wonderful World Of Disney: The Little Mermaid Live!

Pixar-filmer

• Brave
• A Bug's Life
• Cars
• Cars 2
• Cars 3
• Coco
• Finding Dory
• Finding Nemo
• TheGood Dinosaur
• The Incredibles
• Incredibles 2
• Inside Out
• Monsters University
• Monsters, Inc.
• Ratatouille
• Toy Story
• Toy Story 2
• Toy Story 3
• Toy Story 4
• Up
• Wall-E

Pixar-kortfilmer

• The Adventures Of Andre & Wally B.
• Air Mater
• Auntie Edna
• Bao
• The Blue Umbrella
• Boundin'
• Bugged
• Burn-E
• Day & Night
• Dug's Special Mission
• El Materdor
• For The Birds
• George And A.J.
• Geri's Game
• Hawaiian Vacation
• Heavy Metal Mater
• Hiccups
• Jack-Jack Attack
• Knick Knack
• Lava
• The Legend Of Mor'du
• Lifted
• Lou
• Luna, La
• Luxo Jr.
• Mater And The Ghostlight
• Mater Private Eye
• Mater The Greater
• Mike's New Car
• Monster Truck Mater
• Moon Mater
• One Man Band
• Partly Cloudy
• Party Central
• Partysaurus Rex
• Piper
• Presto
• Radiator Springs 500 1/2
• Red's Dream
• Rescue Squad Mater
• Riley's First Date?
• Sanjay's Super Team
• Small Fry
• Spinning
• Time Travel Mater
• Tin Toy
• Tokyo Mater
• Unidentified Flying Mater
• Your Friend The Rat

Pixar-specials

• Toy Story Of Terror! (Tv Special)
• Toy Story That Time Forgot (Tv Special)

Marvel-filmer

• Ant-Man
• Ant-Man And The Wasp
• The Avengers
• Avengers: Age Of Ultron
• Avengers: Infinity War
• Avengers: Endgame
• Black Panther
• Captain America: The First Avenger
• Captain America: The Winter Soldier
• Captain America: Civil War
• Captain Marvel
• Doctor Strange
• Fantastic Four (2005)
• Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer
• Guardians Of The Galaxy
• Guardians Of The Galaxy Vol. 2
• Hulk: Where Monsters Dwell
• Iron Man
• Iron Man 2
• Iron Man 3
• Iron Man & Captain America: Heroes United
• Iron Man & Hulk: Heroes United
• Marvel Rising: Secret Warriors
• Marvel Studios: Assembling A Universe
• Marvel Super Hero Adventures: Frost Fight!
• Marvel: 75 Years, From Pulp To Pop!
• Thor
• Thor: The Dark World
• Thor: Ragnarok
• X-Men
• X2
• X-Men: The Last Stand
• X-Men Origins: Wolverine
• X-Men: First Class
• The Wolverine (2013)
• X-Men: Days Of Future Past
• X-Men: Apocalypse
• X-Men: Dark Phoenix

Marvel-serier

• Agent Carter (2 sesonger)
• Agents Of S.H.I.E.L.D. (6 sesonger)
• Avengers Assemble (2 sesonger)
• Avengers: Black Panther's Quest (1 sesong)
• The Avengers: Earth's Mightiest Heroes (2 sesonger)
• Future Avengers (2 sesonger)
• Guardians Of The Galaxy (2 sesonger)
• Hulk And The Agents Of S.M.A.S.H. (2 sesonger)
• Inhumans (1 sesong)
• Marvel Rising: Initiation (1 sesong)
• Marvel Studios: Expanding The Universe
• Rocket & Groot (1 sesong)
• Runaways (2 sesonger)
• Super Hero Adventures (2 sesonger)
• The Super Hero Squad Show (1 sesong)
• Ultimate Spider-Man (2 sesonger)
• Ultimate Spider-Man: Web-Warriors (1 sesong)
• Ultimate Spider-Man Vs. The Sinister 6 (1 sesong)

Star Wars-filmer

• Star Wars: The Phantom Menace
• Star Wars: Attack Of The Clones
• Star Wars: Revenge Of The Sith
• Star Wars: The Clone Wars
• Star Wars: A New Hope
• Star Wars: The Empire Strikes Back
• Star Wars: Return Of The Jedi
• Star Wars: The Force Awakens
• Rogue One: A Star Wars Story
• Star Wars: The Last Jedi
• Solo: A Star Wars Story
• Star Wars: The Rise Of Skywalker

Star Wars-serier

• Lego Star Wars: All-Stars (1 sesong)
• Lego Star Wars: Droid Tales (1 sesong)
• Lego Star Wars: The Freemaker Adventures (2 sesonger)
• Star Wars Rebels (2 sesonger)
• Star Wars Resistance (2 sesonger)

Star Wars-specials

• Phineas And Ferb: Phineas And Ferb Star Wars
• Star Wars: The New Yoda Chronicles - Clash Of The Skywalkers

Star Wars-kortfilmer

• Lego Star Wars: The Resistance Rises (1 sesong)
• Star Wars Forces Of Destiny (1 sesong)
• Star Wars Rebels (1 sesong)

National Geographic-filmer

• Apollo: Missions To The Moon
• Atlantis Rising
• Before The Flood
• Diana: In Her Own Words
• Expedition Mars: Spirit & Opportunity
• The Flood
• Free Solo
• Into The Grand Canyon
• Into The Okavango
• Jane
• Kingdom Of The Blue Whale
• Miracle Landing On The Hudson
• Paris To Pittsburgh
• Science Fair

National Geographic-serier

• America's National Parks (1 sesong)
• Animal Er (2 sesonger)
• Birth Of Europe (1 sesong)
• Brain Games (8 sesonger)
• Buried Secrets Of The Bible With Albert Lin (1 sesong)
• Car Sos (7 sesonger)
• Continent 7: Antarctica (1 sesong)
• Cosmos: A Spacetime Odyssey (1 sesong)
• Dog: Impossible (1 sesong)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (6 sesonger)
• Drain The Oceans (2 sesonger)
• Europe From Above (1 sesong)
• Genius By Stephen Hawking (1 sesong)
• Gordon Ramsay: Uncharted (1 sesong)
• Great Migrations (1 sesong)
• Hostile Planet (1 sesong)
• Ice Road Rescue (4 sesonger)
• The Incredible Dr. Pol (14 sesonger)
• Japan: Between Earth And Sky (1 sesong)
• King Fishers (1 sesong)
• Lost Cities With Albert Lin (1 sesong)
• Lost Treasures Of Egypt (1 sesong)
• Lost Treasures Of The Maya (1 sesong)
• One Strange Rock (1 sesong)
• Origins: The Journey Of Humankind (1 sesong)
• Out There With Jack Randall (1 sesong)
• Paradise Island (1 sesong)
• Prairie Dog Manor (1 sesong)
• Primal Survivor (3 sesonger)
• Rocky Mountain Animal Rescue (1 sesong)
• Running Wild With Bear Grylls (1 sesong)
• Scrapyard Supercar (1 sesong)
• Secrets Of The Zoo (1 sesong)
• Secrets Of Wild India (1 sesong)
• Supercar Megabuild (2 sesonger)
• Survive The Tribe (1 sesong)
• Tut's Treasures: Hidden Secrets (1 sesong)
• Ufo Europe: The Untold Stories (1 sesong)
• Ultimate Airport Dubai (3 sesonger)
• Unlikely Animal Friends (3 sesonger)
• Wicked Tuna (1 sesong)
• Wicked Tuna: Outer Banks (2 sesonger)
• Wild Cats Of India (1 sesong)
• Wild Central America (1 sesong)
• Wild Chile (1 sesong)
• Wild Congo (1 sesong)
• Wild Hawaii (1 sesong)
• Wild Nordic (1 sesong)
• Wild Russia (1 sesong)
• Wild Sri Lanka (1 sesong)
• Wild Yellowstone (1 sesong)
• Women Of Impact: Changing The World
• Year Million (1 sesong)

National Geographic-specials

• America's Greatest Animals
• Big Cat Games
• Big Sur: Wild California
• Cradle Of The Gods
• Drain Alcatraz
• Drain The Bermuda Triangle
• Drain The Ocean: WWII
• Drain The Sunken Pirate City
• Drain The Titanic
• Egypt's Treasure Guardians (Aka: Guardians Of Ancient Egypt)
• Finding Atlantis
• Hunt For The Abominable Snowman
• The Incredible Dr. Pol: Blue Ribbon Kids
• Top 10 Biggest Beasts Ever
• Viking Warrior Women
• Wild Japan: Snow Monkeys

Andre filmer

• 10 Things I Hate About You
• 12 Dates Of Christmas
• Adventures In Babysitting (1987)
• Aliens Of The Deep
• Anastasia (1997)
• Avatar
• Because Of Winn-Dixie
• Big Business
• Camp Nowhere
• Cheaper By The Dozen (2003)
• Cheaper By The Dozen 2
• The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader
• Diary Of A Wimpy Kid
• Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days
• Diary Of A Wimpy Kid: Rodrick Rules
• Diary Of A Wimpy Kid: The Long Haul
• Doctor Dolittle (1998)
• Doctor Dolittle 2
• Eddie The Eagle
• Edward Scissorhands
• Flicka
• Garfield
• Garfield: A Tail Of Two Kitties
• The Greatest Showman
• Hello, Dolly!
• Home Alone (1990)
• Home Alone 2: Lost In New York
• Home Alone 3
• Home Alone 4
• Home Alone 5: Alone In The Dark
• Ice Age
• Ice Age: The Meltdown
• Ice Age: Collision Course
• Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs
• Ice Age: Continental Drift
• Jack
• Journey To The Center Of The Earth (1959)
• The Last Song
• Life With Mikey
• Miracle On 34th Street (1947)
• Miracle On 34th Street (1994)
• The Mistle-T The
• Mrs. Doubtfire
• Never Been Kissed
• Night At The Museum
• Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian
• Night At The Museum: Secret Of The Tomb
• The Peanuts Movie
• Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief
• Percy Jackson: Sea Of Monsters
• Red Tails
• Richie Rich's Christmas Wish (1998) (Aka: A Christmas Story)
• Rookie Of The Year
• Roving Mars
• The Sandlot
• The Sandlot 2
• The Sandlot: Heading Home
• The Simpsons Movie
• Sister Act
• Sister Act 2: Back In The Habit
• Snowglobe
• The Sound Of Music
• Splash
• Strange Magic
• Swiss Family Robinson (1940)
• Teen Spirit
• Three Days (2001)
• Three Men And A Baby
• Three Men And A Little Lady
• Thumbelina
• Turner & Hooch
• While You Were Sleeping
• Who Framed Roger Rabbit
• Willow
• You Again

Andre serier

• The Simpsons (30 sesonger)

Andre specials

• Ice Age: A Mammoth Christmas
• Ice Age: The Great Egg-Scapade

Andre kortfilmer

• Maggie Simpson In "Playdate With Destiny"

Abonnér Disney+ her!

Nye filmer og serier