Se Tom Holland og Robert Pattinson i Netflix' nyeste krimdrama
Skrevet av:
Publisert:
14.08.2020
Oppdatert:
16.09.2020

Se Tom Holland og Robert Pattinson i Netflix' nyeste krimdrama

Nå kan du streame en mørk og stjernespekket ny prestisjefilm på Netflix. Se traileren over!

Netflix-filmen The Devil All the Time er basert på boka med samme navn fra 2011, og blir beskrevet som en gotisk midtvest-fortelling som følger et seriemorderpar, en prøvende prest og en korrupt lokal sheriff fra slutten av andre verdenskrig og fram til sekstitallet.

Filmen er skrevet og regissert av den uavhengige filmskaperen Antonio Campos, som tidligere har regissert smale kvalitetsfilmer som Christine, basert på den sanne historien om et nyhetsanker som tok livet sitt på lufta. I tillegg er filmen produsert av skuespilleren Jake Gyllenhaal.

Robert Pattinson (Twilight), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Tom Holland (Spider-Man), Bill Skarsgård, Riley Keough (Mad Max: Fury Road), Eliza Scanlen (Sharp Objects), Haley Bennett (Piken på toget) og Sebastian Stan (Captain America) spiller noen av hovedrollene i The Devil All the Time.

I utgangspunktet skulle Chris Evans også spilt en rolle i filmen, men han ble byttet ut med Marvel-bestevennen Sebastian Stan noen dager før innspillingen begynte.

Bill Skarsgård (IT) spiller Willard Russell. Willards kone er alvorlig syk, og den dypt religiøse familiefaren bestemmer seg for å gi livet sitt som et offer for å kurere kona. Sånn mister Arvin begge sine foreldre. Handlingen fortsetter noen år senere, når Arvin har blitt en ung mann, spilt av Tom Holland (Spider-Man). Robert Pattinson (Tenet) spiller Preston Teagardin, en prest som utnytter unge jenter.

Se hvor du kan streame The Devil All the Time her

Nye filmer og serier