Netflix har sluppet 3 nye filmer du burde se denne uka
Skrevet av:
Publisert:
14.08.2020
Oppdatert:
17.08.2020

Netflix har sluppet 3 nye filmer du burde se denne uka

Netflix har sluppet en spennende ny superheltfilm med Jamie Foxx, en nyskapende og rystende thriller, og en oppsiktsvekkende dokumentar.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre nye Netflix-filmer som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Project Power

Netflix' nyeste superheltfilm handler om en pille som gir brukeren overmenneskelige krefter i fem minutter. Noen får skuddsikker hud, usynlighet og superstyrke når de tar pilla, mens andre ender opp med å… dø. Jamie Foxx prøver å redde datteren sin fra de ondsinnede kreftene bak stoffet.

Filmen er regissert av Henry Joost og Ariel Schulman, som sammen lagde dokumentarfilmen Catfish, som var opphavet til uttrykket "catfishing". Siden den gang har de blant annet laget et par av Paranormal Activity-filmene og Nerve, en ungdomsthriller om sosiale medier.

Se hvor du kan streame den her!

Searching

Når en tenåringsjente forsvinner og faren begynner å gå igjennom nettleseren og snakke med vennene hennes, oppdager han at datteren var mer hemmelighetsfull enn han trodde. Politiet kommer ikke opp med spor, så pappa setter i gang en iherdig etterforskning på egenhånd. Hver ledetråd fører ham nærmere en sannhet han kanskje ikke ønsker å få vite om.

Denne isende thrilleren som utspiller seg via en dataskjerm og sosiale medier. Hyllet av kritikere som en av de mest nyskapende spenningsfilmene på flere år!

Se hvor du kan streame den her.

Human Nature

Denne dokumentaren tar for seg CRISPR-teknologi, som gjør det mulig å "redigere" gener. Det kan gjøre det mulig å kurere sykdommer, omforme biosfæren og designe barna våre. Filmen forteller om den banebrytende vitenskapen og de etiske spørsmålene rundt den, og følger både forskerne bak teknologien, familiene den påvirker, og bioingeniørene som tester grensene.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier