11 nye serier du kan streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
14.08.2020
Oppdatert:
14.08.2020

11 nye serier du kan streame denne uka

Denne uka har Netflix, NRK TV, Dplay og Apple TV+ sluppet spennende, nye serier – og nye sesonger av flere favoritter. Hva skal du streame denne helgen?

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til elleve nye serier og sesongpremierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

Sju kontinenter, en klode

Richard Attenborough og gjengen bak flere av BBCs mest spektakulære naturdokumentarer er tilbake med denne nye serien, der hver episode tar for seg ett kontinent på jorda. Kontinentene gled fra hverandre for 200 millioner år siden, og siden den gang har naturen utviklet seg fritt i hver av de 7 verdenene. Den nye serien dokumenterer hvert kontinents mangfold, og de mange utfordringene dyrelivet står overfor.

Se hvor du kan streame den her!

Top Gear Norge

Petter Schjærven, "Dansken" og drifting-stjerna Fredric Aasbø leder den norske utgaven av Top Gear, som er tilgjengelig på nett før den skal sendes på lineær-TV. Gjengen drar Norden rundt for å teste og konkurrere med nye og gamle kjøretøy, treige og raske, stygge og vakre – alt som kan rulle og kræsje!

Se hvor du kan streame den her.

3% sesong 4

Hvis du er glad i dystopiske serier der verden er i ferd med å gå under, kan vi anbefale denne brasilianske Netflix-serien. Ungdommer må gjennom en grusom prøve for å komme seg til en utopisk øy, og bare 3% overlever.

I seriens siste sesong er konflikten mellom Shell og Offshore på sitt skarpeste. Mens Prosess 108 begynner under enda mer aggressiv ledelse, blir medlemmene av Shell invitert til et diplomatisk besøk i Offshore.

Se hvor du kan streame den her!

Innafor sesong 6

NRKs ungdommelige aktualitetsmagasin er tilbake, og denne gangen har Vilde fått med seg GisleAugust Gjevestad Agledahl som med-programleder. Sesongens første episode er ute nå, og tar for seg COVID-19-pandemien. Da koronaviruset traff Norge, begynte nesten 100 unge å filme sin egen hverdag. Sammen dokumenterer de hvordan unge opplever og takler den helt spesielle perioden, hvordan de tenker og endrer seg!

Se hvor du kan streame den her.

Dirty John sesong 2

True crime-podcasten "Dirty John" ble filmatisert i første sesong av denne miniserien. Andre sesong går løs på en helt ny true crime-historie, og har Christian Slater og Amanda Peet i hovedrollene. Peet spiller Betty Broderick, som drepte sin eks-mann og hans nye kone.

Se hvor du kan streame den her!

We Hunt Together

Et dødelig partnerskap blir til på en nattklubb når toalettverten Baba, en tidligere barnesoldat, griper inn og redder den psykotiske sexarbeidaren Freddy Lane fra et overgrep. Sammen begir de seg ut på en hevntokt, der de tar livet av mennesker fra Babas fortid. I mellomtiden har to etterforskere funnet sammen for å jakte ned det mystiske morderparet!

Se hvor du kan streame den her.

Jan Thomas og Einar blir venner sesong 2

En av landets mest sjarmerende podcaster turte å stille spørsmålet "kan ikke alle bare være venner," og svaret viste seg å være ja! Podden har blitt en køddete Dplay-serie, som nå er tilbake for sin andre sesong, med lengre episoder. I første episode vurderer Jan å kjøpe en båt. Einar mistenker at vennen ikke helt forstår hva det innebærer, så han tar med Jan ut på et lite seilas.

Se hvor du kan streame den her!

(Un)Well

Denne dokumentarserien i seks deler undersøker kontroversielle velvære-diller. Hver episode dykker dypt inn i trender og behandlinger som fanger oppmerksomhet, og som inspirerer både lidenskapelig støtte og dyp skepsis. Du skal lære mer om bistikk-terapi, morsmelk, ekstrem faste, ayahuasca og tantrisk sex!

Se hvor du kan streame den her.

Århundet$ bankran

Denne serien bygger på den sanne historien om "århundrets bankran". I 1994 legger en gruppe tyver en ambisiøs plan for å stjele mange millioner fra sentralbanken i Colombia. Banden stikker av med nesten 300 millioner kroner, og snur landet på hodet.

Se hvor du kan streame den her!

Ted Lasso

Apple TV+ sin nye serie har Jason Sudeikis i hovedrollen, kommer fra serieskaperen bak Scrubs og bygger på noen Premier League-reklamefilmer vi i Norge aldri har sett.

Ted Lasso er en amerikansk fotball-trener som flytter til England når han får en jobb som ekte fotball-trener – til tross for at han har 0 erfaring med sporten. Spillerne og byen er skeptiske, men Ted forsøker å omvende hele gjengen med sin… særegne lederstil.

Se hvor du kan streame den her.

Teenage Bounty Hunters

For å gjøre opprør mot det konservative sørstatssamfunnet de har vokst opp i, slår to seksten år gamle tvillingsøstre seg sammen med dusørjegeren Bowser Jenkins. De må balansere den nye karrieren som tøffe dusørjegere med tenåringslivet på en eliteskole – sex, studier og actionfylte eventyr.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier