3 ferske Netflix-filmer du burde se nå
Skrevet av:
Publisert:
06.08.2020
Oppdatert:
07.08.2020

3 ferske Netflix-filmer du burde se nå

Interaktiv pastor-vold, en kontroversiell fotballspiller og high school-dansefilm! Dette er Netflix' nyeste originals.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre nye Netflix-filmer som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Work It

Når Quinn Ackermans (Sabrina Carpenter) opptak til drømmecollegen avhenger av en dansekonkurranse, prøver hun å bli med i skolens dansegruppe, The Thunderbirds. Det eneste problemet er at Quinn ikke kan danse. I det hele tatt. Venninnen hennes Jas (Liza Koshy) er en god danser, så Quinn ber henne om litt trening i forkant av den store auditionen.

Treningen hjelper ikke, og Quinn er for dårlig for dansegruppa. Da bestemmer Quinn og Jas seg for å danner en ny dansegruppe, der en gjeng outsidere kan utfordre skolens beste tropp! De får napp hos The Thunderbirds' tidligere koreograf (Jordan Fisher), som hjelper til med å ta laget hele veien til topps. Underveis flyr gnister raskt mellom Quinn og koreografen.

Se hvor du kan streame den her!

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Den fantastiske humorserien Unbreakable Kimmy Schmidt slapp sine aller siste episoder i januar i fjor, men nå er serien tilbake med en oppfølger, i form av en interaktiv film i Bandersnatch-stil!

Filmen er mellom 60 og 80 minutter lang, avhengig av hvilke valg du tar. Kimmy skal gifte seg, men den onde pastor Wayne prøver å stoppe henne. Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski og Carol Kane er tilbake, i tillegg til gjester som Daniel Radcliffe, Jon Hamm, Amy Sedaris og Johnny Knoxville!

Denne interaktive filmen skulle vært tilgjengelig på Netflix tirsdag. 12 mai. Serien ble lagt ut i flere andre land den dagen, men i flere måneder har Netflix fortalt at "Utgivelsen er forsinket. Vi prioriterer sikkerheten til stemmeskuespillerne våre." Unbreakable Kimmy Schmidt er ikke en barneserie, og har aldri tidligere vært tilgjengelig dubbet til norsk. Denne uka ankom endelig den interaktive filmen!

Se hvor du kan streame den her.

Anelka: Et misforstått geni

Dette er et dyptpløyende portrett av den franske fotball-bad boyen Nicolas Anelka, og hans 20 år på toppnivå. Anelka er kjent for å være arrogant, genial og uhåndterbar, men til tross for sportslige bragder og kontroverser er han fortsatt ansett som en mystisk figur. Det er et bilde som Anelka selv har dyrket.

Dokumentarfilmskaperen Franck Nataf har fulgt Anelka i syv år, gjennom en hverdag som har flyttet seg mellom Kina, India og Frankrike. Presset, pengene, ære, svik, og den vanskelige bytteprosessen.

Fotballegenden avslører alt, og besøker episoder som forvandlet karrieren. Han forteller om barndommen i Trappes, et av de fattigste forstedene utenfor Paris, og om sine største triumfer i internasjonal fotbakk. Han snakker også om sitt laveste øyeblikk – verdensmesterskapet i 2010.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier