De 9 beste nye seriene du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
05.08.2020
Oppdatert:
07.08.2020

De 9 beste nye seriene du kan streame nå

Denne uka er Netflix' første skandinaviske serie tilbake med en ny sesong. I tillegg kan du se en haug med god krim, spennende dokumentarserier og noen forstyrrende eventyr!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til ni nye serier og sesongpremierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

The Rain sesong 3

Skandinavias første Netflix-serie foregår i framtidens Danmark, der en regnskur bærer med seg et farlig virus som har utslettet mesteparten av befolkningen. I den nye sesongen befinner Simone og Rasmus seg i en strid for å redde menneskeheten.

Rasmus vil infisere alle med den samme beta-versjonen av viruset som gjorde han til en overmenneske, mens Simone insisterer på at de må finne en kur. Vil de klare å legge forskjellene sine til side for å gjøre det rette?

Se hvor du kan streame den her.

Verdens mest ettersøkte

Nådeløse kriminelle har holdt seg på frifot, til tross for enorme finnerlønninger og globale etterforskninger. Denne dokumentaren tar for seg fem av verdens mest ettertraktede mennesker.

Første episode tar for seg "El Mayo", sjefen for Sinaloa-kartellet og faren til El Chapo, den beryktede høyrehånden som nå sitter bak lås og slå. Senere episoder tar for seg mannen bak folkemordet i Rwanda, hjernen bak terrorhandlingene i London, en russisk mafiaboss og Cosa Nostras siste gudfar.

Se hvor du kan streame den her!

Flateygåta

Våren 1971 vender Johanna hjem fra Paris til Island for å begrave faren sin. Hun bestemmer seg for å fullføre arbeidet til faren ved å løse gåten fra Flatøyboka, et middelaldersk manuskript om kongene i Norge. Mysteriet i Flateyboka har ingen klart å løse på 600 år. For å komme nærmere gåta bevegelser Johanna til Flatey, en stor isolert øy utenfor vestkysten av Island.

Når Johannas 10 år gamle sønn oppdager en død kropp, sender politiet en betjent for å undersøke saken. Detektiven viser seg å være Johannas eksen, som fortsatt er bitter over bruddet som skjedde for lenge siden. Johanna blir viklet inn i drapsetterforskningen mens hun prøver å løse Flateygåta.

Se hvor du kan streame den her!

Immigration Nation: Velkommen til USA

I denne banebrytende dokumentarserien viser regissørene bak Trophy prosessene, fallgruvene og smerten ved innvandring i USA. Serien fanger det daglige arbeidet til grenseagenter, aktivister, lovgivere, advokater og papirløse innvandrere av alle slag, fra desperate nyankomne til mangeårige innbyggere og deporterte amerikanske militærveteraner!

Se hvor du kan streame den her.

Krig og kjærleik i Singapore

Denne britiske dramaserien følger sosietetsfamilien Blackett, som nyter en privilegert tilværelse i den britiske koloniboblen Singapore, der de eier et av områdets ledende handelsselskaper. Men i 1942 rykker krigen stadig nærmere!

Charles Dance fra Game of Thrones spiller Mr. Webb i serien, som bygger på den satiriske romanen med samme navn.

Se hvor du kan streame den her!

Bittesmå vesener

Netflix' nyeste dyredokumentarserie tar for seg de minste dyrene i økosystemet – mus, insekter, skorpioner, biller og edderkopper! Deler av teamet bak Planet Earth II har besøkt åtte ulike områder i USA der det kan være en fordel å være bitteliten. Den dramatiske naturserien ser nærmere på skjulte verdener og fantastiske overlevelseshistorier!

Se hvor du kan streame den her.

The Secrets She Keeps

Australsk dramaserie i seks deler basert å en sann historie om to kvinner som møtes i en matbutikk. Meghan er en populær influencer, og Agatha er en introvert butikkansatt. En dag kommer de i snakk i matbutikken der Agatha jobber, og det viser seg snart at begge bærer på hemmeligheter som kan ødelegge livene deres.

Se hvor du kan streame den her!

Mordene i Sandhamn sesong 7

I sjuende sesong av den svenske skjærgårdskrimmen står Nora Linde overfor alt fra dødelig partydop til økonomisk kriminalitet. Samtidig har Nora et turbulent privatliv som alenemor for en opprørsk tenåringsdatter. Nicolai Cleve Broch (Frikjent) kommer inn i serien som den norske politimannen Alexander etter at Noras tidligere partner, Thomas, har flyttet til Norge for å bo nær ekskona og datteren!

Se hvor du kan streame den her.

JJ Villard's Fairy Tales

Denne Adult Swim-serien gjenforteller klassiske eventyr med en ekkel, slitsom og tidvis veldig morsom vri. De tre bjørnene prøver å drepe Gullhår, Pinocchio er en drittunge og Rødhette må frakte narkotika over grensen for å redde kjærestens liv.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier