8 serienyheter du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
31.07.2020
Oppdatert:
06.08.2020

8 serienyheter du kan streame nå

Dette er nytt på NRK TV, TV 2 Sumo og Netflix denne uka.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til åtte nye serier og sesongpremierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

The Victim

Kelly Macdonald spiller hovedrollen i denne britiske thrillerserien på fire epioder, som gir et innblikk i Skottlands unike rettssystem. En sørgende mor blir anklaget for å ha offentliggjort identiteten til sønnens drapsmann på internett. Men er det virkelig gjerningsmannen hun har identifisert, eller er det en uskyldig familiefar som intetanende har blitt involvert i saken?

Se hvor du kan streame den her.

Get Even

Get Even er en britisk ungdoms-thriller-serie basert på bokserien "Don't Get Mad" av Gretchen McNeil. I en hemmelig og elegant hevnaksjon slår fire klassekamerater på en privatskole seg sammen som gruppa DGM (Don't Get Mad) for å avdekke urettferdigheten som skjer på skolen. Når et av målene deres blir drept av en ukjent angriper og holder en lapp hvor det står DGM, innser jentene at noen prøver å gi dem skylda for drapet.

Se hvor du kan streame den her!

The Umbrella Academy sesong 2

Denne superheltserien på Netflix bygger på tegneserien med samme navn, og foregikk i utgangspunktet i en versjon av 1977 der John F. Kennedy aldri ble myrdet. Andre sesong plukker opp trådene etter den eksplosie avslutningen på sesong 1.

Five advarte familien hans mange, mange ganger om at det var risikabelt å bruke kreftene hans til å flykte fra 2019-apokalypsen. Vel, han hadde rett - tidshoppet sprer søsknene i tiden, i og rundt Dallas, Texas. Noen har sittet fast i fortiden i årevis, og er sikre på at de er de eneste som overlevde. Nå må paraplyakademiet finne en måte å gjenforenes, finne ut hva som forårsaket dommedagen, stoppe den og komme seg tilbake til sin egen tidslinje for å avverge en annen apokalypse!

Se hvor du kan streame den her.

Fatale familiebånd

Dette er en ny miniserie i fire deler om de voksne søsknene Helen, Jake og Natalie og deres mor Vivien. Et nett av løgner, hemmeligheter og rivalisering leder til konflikter når tre søsken får sine idylliske liv rotet til når den nybakte enken Vivien introduserer barna for kjæresten Mark, men søsknene stoler ikke på motivene hans.

Se hvor du kan streame den her!

How to Get Away with Murder sesong 6

Ja, hvordan slipper man egentlig unna med mord? Støpe liket i betong? Tappe et deilig syrebad? Ikke vet jeg, men etter fem sesonger begynner Annalise og studentene hennes å få erfaring med både mord og hvordan man slipper unna med dem. Viola Davis får tygge skjermen i småbiter, 40 minutter av gangen!

Se hvor du kan streame den her.

The Split sesong 2

Skilsmisseadvokaten Hannah må rydde opp i andres privatliv. Og noen ganger sitt eget. I den nye sesongen trenger en TV-personlighet Hannahs hjelp. Mens hun forbereder skilsmissen, blir hun selv stadig mer stresset av å leve et dobbeltliv.

Se hvor du kan streame den her!

Verdens hardeste fengsler sesong 4

Raphael Rowe er en journalist som satt 12 år i fengsel for drap, før han ble sluppet ut fordi nye bevis resulterte i at dommen ikke lenger var "trygg". Nå reiser han rundt i verden og besøker uberegnelige fengsler, der trusler og brutalitet herjer. I den nyeste sesongen besøker han fengsler i Paraguay, Tyskaland, Mauritius og Lesotho!

Se hvor du kan streame den her.

Transformers: War for Cybertron Trilogy

Netflix' nyeste Transformers-serie er denne prequelen, der Autobotene og Decepticonene legger planeten sin i grus i en brutal borgerkrig. To ledere, Optimus Prime og Megatron, ønsker begge å redde sin verden og forene folket, men bare på sine egne premisser. De kamptrøtte Autobotsene er i mindretall og i ferd med å bli utslettet, og legger ut på et oppdrag som, hvis alt går veien, vil ende med et utenkelig valg: Å ødelegge planeten sin for å redde den.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier