Se første teaser til Netflix' Jurassic World-serie
Skrevet av:
Publisert:
29.07.2020
Oppdatert:
29.07.2020

Se første teaser til Netflix' Jurassic World-serie

Jurassic World: Camp Cretaceous kommer på Netflix denne høsten, og følge seks tenåringer på sommerleir som blir angrepet av dinosaurer. Se teaseren over!

Jurassic Park-filmene er voldelige og nifse, og spesielt den første filmen har fått mye tyn for å sette små barn i livsfare, for å skape skrekk hos publikum. Likevel har Netflix og Jurassic World-teamet bestemt seg for å lage en ny Jurassic-serie på åtte episoder – FOR BARN!

På nittitallet ble det forsøkt å lage en animert TV-serie basert på Jurassic Park. Konsepttegninger, manus og en trailer ble utviklet, men surpompen Steven Spielberg satte ned foten før han hadde sett noe av det.

Nå har Netflix kastet seg rundt og gitt ideen nytt liv, med den kommende animasjonsserien Jurassic World: Camp Cretaceous. Serien foregår samtidig som Jurassic World-filmene, og handler om en gjeng tenåringer som er på sommerleir på den andre siden av dinosaurøya Isla Nublar.

Kidsa får ikke kontakt med omverden, og må klare seg selv. Produsentene av Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom (ja, til og med surpompen Steven Spielberg) er på laget, og vi håper denne serien treffer!

Les også: Jurassic World 3-regissøren synes korona-pausen var nyttig

Nye filmer og serier