The Witcher-prequel på vei til Netflix
Skrevet av:
Publisert:
28.07.2020
Oppdatert:
28.07.2020

The Witcher-prequel på vei til Netflix

Gode nyheter for fantasyfansen!

Netflix' "The Witcher"-univers er i ferd med å utvides. I går annonserte strømmetjenesten at de har bestilt en seks episoder lang prequel-serie til den populære fantasy-serien med Henry Cavill i hovedrollen.

Handlingen i den kommende serien, som har fått tittelen "The Witcher: Blood Origin", er satt til en alveverden ca 1200 år før hendelsene i hovedserien. Den vil fortelle "en historie som har blitt tapt med tiden", idet den sporer opprinnelsen til den aller første Witcheren - og hendelsene som førte til den sentrale "sammenføyningen av sfærene" da monster, menn- og alveverdener slo seg sammen og ble til én.

Les også: De 6 nye seriene du kan streame i dag

Henry Cavill i "The Witcher".

Trofaste fans

Declan de Barra, som skrev episoden "Of Banquets, Bastards and Burials" i sesong 1, vil nå fungere som ansvarlig produsent/showrunner for "Blood Origin" - i tillegg til Lauren Schmidt Hissrich, produseten bak "The Witcher".

"The Witcher" ble lansert på Netflix i desember 2019 og fikk fort en trofast fanskare. Produksjonen av sesong 2 var nettop i gang da COVID-19 inntraff, og det ryktes at serien blir en av strømmetjenestens viktigste franchiser i fremtiden - på lik linje med seriefenomenet "Stranger Things". At godkjennelsen av en prequel-serie kom såpass kjapt, underbygger også dette.

"The Witcher"-seriene er basert på bøkene av Andrzej Sapkowski, som også vil bidra som kreativ konsulent på "Blood Origin". Dette sier forfatteren i en offentlig uttalese:

- Det er spennende at "The Witcher"-universet - som planlagt helt fra begynnelsen - ekspanderer. Jeg håper det vil bringe flere fans til min bokverden.

"Blood Origin" vil i likhet med original-serien spilles inn i England. Ettersom de fleste kommende filmer og serier er satt på vent for øyeblikket, har vi dessverre ingen informasjon om når innspillingen vil starte, eller hvilke ansikter vi kan forvente oss å se. Vi oppdater dere selvfølgelig så fort vi vet noe mer.

Nye filmer og serier