Se teaser til Gone Girl-skaperens konspirasjonsthriller
Skrevet av:
Publisert:
24.07.2020
Oppdatert:
19.08.2020

Se teaser til Gone Girl-skaperens konspirasjonsthriller

Gone Girl-forfatter Gillian Flynn står bak Utopia, en kommende konspirasjonsthriller-serie. Se teaseren over!

Utopia er en ny amerikansk serie som bygger på den britiske TV-serien med samme navn. De aller første klippene fra serien ble presentert under Comic-Con@Home, den digitale utgaven av fankongressen Comic-Con, som vanligvis arrangeres i San Diego hver sommer.

Der deltok skuespillerne, inkludert John Cusack (Say Anything…), Sasha Lane (American Honey) og Rainn Wilson (The Office), i et lite panel om serien, og de slapp teaseren, som du kan se øverst i artikkelen.

Den amerikanske utgaven av serien er skrevet av Gone Girl-forfatter Gillian Flynn. I utgangspunktet ble den planlagt som en HBO-serie regissert av David Fincher (The Social Network, Mindhunter), men etter en krangel om budsjett gikk serien videre til Prime Video, uten Fincher.

Sasha Lane (American Honey) og Rainn Wilson (The Office) spiller hovedrollene i den mørkt komiske konspirasjonsthrilleren. En gruppe unge voksne, som møtes på nettet, får tak i en undergrunnstegneserie som inneholder hemmeligheter som kan redde verden. De får raskt en mystisk statlig organisasjon etter seg.

Forfatteren Gillian Flynn beskrev under panelet hvordan hun vil at serien skal skille seg fra den britiske originalen:

- Ideen min var å ikke bare amerikanisere og håndtere ting som jeg synes spesifikt resonnerer med amerikanere, men også å gjøre det skitne og ekkelt på en veldig realistisk måte. Mens de britiske serieskaperne tok utgangspunkt i tegneserier, dro jeg mer fra paranoia-thrillere jeg elsker fra 1970-tallet som kom ut etter Watergate, i en tid der ingen stolte på noen, og det var et sammenbrudd i hva samfunnet, myndighetene, og verden følte. Jeg ønsket at paranoiaen skulle føles veldig ekte.

Utopia er produsert for Amazon-eide Prime Video. Serien skal slippes denne høsten, men datoen er ikke fastsatt.

Nye filmer og serier