Teaser: Nick Frost og Simon Pegg er tilbake med ny serie
Skrevet av:
Publisert:
24.07.2020
Oppdatert:
24.07.2020

Teaser: Nick Frost og Simon Pegg er tilbake med ny serie

Nick Frost og Simon Pegg er manusforfattere og skuespillere i den kommende serien Truth Seekers, som slapp sin aller første teaser under årets Comic-Con, som naturlig nok foregår på internett. Se den over!

Den nye serien Truth Seekers handler om to paranormale etterforskere, spilt av Nick Frost og Simon Pegg, som også er forfattere for serien. Frost og Pegg er to engelske bestevenner, og de har spilt sammen i en haug med komedier, inkludert Spaced, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End, The Adventures of Tintin og Paul.

Gutta snakket om serien under Comic-Con@Home, den digitale utgaven av fankongressen Comic-Con, som vanligvis arrangeres i San Diego hver sommer. Der viste de også fram den helt nye teaseren som du kan se i toppen av denne artikkelen.

Truth Seekers er den første serien fra Frost og Peggs produksjonsselskap, Stolen Picture. De har tidligere laget filmen Slaughterhouse Rulez, og jobber med flere andre serier, inkludert en spøkelsesserie de har beskrevet som "den nye Game of Thrones"!

Truth Seekers er en overnaturlig komiserie om et team paranormale etterforskere på deltid, som slår seg sammen for å avdekke og filme spøkelsesobservasjoner over hele Storbritannia, og dele sine eventyr på internett.

Deres overnaturlige opplevelser blir gradvis hyppigere, mer skremmende og til og med dødelige, når de begynner å avdekke en konspirasjon som kan føre til dommedag for hele menneskeheten.

Truth Seekers er produsert for Amazon-eide Prime Video. Serien skal slippes denne høsten, men datoen er ikke fastsatt.

Nye filmer og serier