De 6 beste nye seriene du kan streame i dag
Skrevet av:
Publisert:
24.07.2020
Oppdatert:
24.07.2020

De 6 beste nye seriene du kan streame i dag

Flere spennende dokumentarer, hotellrom, ran og norsk humor på engelsk! Dette er nytt på NRK TV, Netflix og HBO Nordic denne uka.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til seks nye serier og sesongperierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

Drap i Knutby

I denne nye dokumentarserien på NRK blir vi kjent med Knutby-saken, der presten i en pinsemenighet manipulerte elskerinnen sin til å ta livet av kona. Serien utforsker hvordan et skrekkvelde slo rot i en vanlig, svensk frikirkemenighet, og vi blir vitne til hvordan menigheten kollapser i møte med svensk rettsvesen og offentlighet!

Se hvor du kan streame den her.

Love on the Spectrum

I Norge bruker vi fortsatt betegnelsen "asbergers", men i resten av verden forholder psykologifaget seg til "autiske-spekteret". I denne serien skal unge mennesker med tilhørighet på det nevnte spekteret forsøke å finne kjærligheten. Å finne kjærlighet kan være vanskelig for de fleste, men for unge voksne på autismespekteret den uforutsigbare dateingverdenen være enda mer komplisert.

Se hvor du kan streame den her!

Fryktens by: New York mot mafiaen

Gjennom 1970- og -80-tallet styrte "the Five Families" i New York-mafiaen - Bonanno, Colombo, Gambino, Genovese og Luccese - byen med jerngrep. Denne dokumentarserien i tre deler beskriver den utrolige historien om etterforsknings- og påtalesaken mot organisert kriminalitet.

Gjennom intervjuer med politifolk, tidligere mafiamedarbeidere og andre, får vi se hvordan mafiaens kontroll av fagforeninger, høyhusbygging og andre næringer sanket milliarder av dollar!

Se hvor du kan streame den her.

Room 104 sesong 4

Denne nydelig snodige antologiserien fra Duplass-brødrene foregår på ett hotellrom, og hver episode hører til en ny sjanger. Hittil har vi sett dramatiske, komiske og skrekkinngytende episoder, spilt ut av en fantastisk gjeng skuespillere.

Den nye sesongen er tilgjengelig på HBO Nordic fra lørdag. Se hvor du kan streame den her!

Good Girls sesong 3

Retta (Parks and Recreation), Christina Hendricks (Mad Men) og Mae Whitman (The DUFF) spiller hovedrollene i denne serien om tre middelklasse-alenemødre som bestemmer seg for å begå ran sammen, for å komme seg ut av økonomisk uføre. Tredje sesong ble avbrutt av COVID-19, så den kommer til å stanse brått etter ellevte episode, men ikke vær redd – Good Girls er allerede fornyet for en fjerde sesong.

Den nye sesongen er tilgjengelig på Netflix fra søndag. Se hvor du kan streame den her!

Norsemen sesong 3

Joda, Vikingane sesong 3 ligger på NRK TV… Men vil du ikke heller se alle de samme scenene, på engelsk? Nå har Netflix sluppet tredje sesong, også kjent som "sesong 0", av den internasjonale versjonen av Vikingane! Denne gangen har de fått med viking-veteran Thorbjørn Harr. Karakteren Jarl Bjørn er ikke, juridisk sett, samme karakter som Jarl Borg fra Vikings.

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier