5 nye filmer på Netflix som du kan se nå
Skrevet av:
Publisert:
24.07.2020
Oppdatert:
24.07.2020

5 nye filmer på Netflix som du kan se nå

Klissete oppfølger, krim, superhelter, steampunk og komedie!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fem nye filmer som vi gleder oss til å se på Netflix. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Kyss meg igjen

Joey King (The Act) og Jacob Elordi (Euphoria) er tilbake i oppfølgeren til Netflix' sukkersøte high school-romanse. Noah er avgårde på Harvard, og Elle skal gå siste år på videregående uten han. Samtidig som de to etablerer avstandsforholdet sitt, må Elle prøve å komme seg inn på en god college sammen med bestevenninna Lee. Både Noah og Elle får dessuten mystiske, vakre venner av det motsatte kjønn – kan de stole på hverandre?

Se hvor du kan streame den her!

Offering to the Storm

I den tredje filmen basert på Dolores Redondos "Baztán-trilogi" etterforsker Amaia flere mistenkelige spebarnsdødsfall og grusomme ritualer, og menneskene rundt henne utsetter seg for stor fare. Hvis du så De usynlige vokteren og Knoklenes arv, må du få med deg denne!

Se hvor du kan streame den her.

Venom

Journalisten Eddie Brock (Tom Hardy) er på sporet av en stor nyhetssak om en organisasjon som utfører genmodifiserte eksperimenter på mennesker. Ved et uhell blir han infisert av en symbiote, som tar over kroppen hans og gir ham overmenneskelige krefter.

Symbioten har også sin egen vilje, og den er ikke redd for å skade dem som står i veien, i denne Spider-Man-spinoffen.

Se hvor du kan streame den her!

Mortal Engines

MTENGCJ_D002_SWA_0620D_LONDON_HESTER_SANS NK.Jpeg

Peter Jackson og resten av teamet bak Ringenes herre har skrevet og produsert denne ambisiøse filmen, basert på den bestselgende romanserien med samme navn. Etter at en stor krig la nesten hele verden i ruiner, har de overlevende bosatt seg i enorme byer på hjul, som beveger seg rundt for å angripe andre byer og plyndre ressursene deres!

Se hvor du kan streame den her.

What Men Want

Taraji P. Henson, Tracy Morgan og Max Greenfield spiller i denne nyversjonen av Mel Gibson-komedien What Women Want. Etter å ha gått glipp av en forfremmelse, utnytter en ambisiøs kvinne sin nyvunne evne til å høre menns tanker for å få fart på karrieren.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier