Avslører tidenes 10 mest sette Netflix-filmer
Skrevet av:
Publisert:
16.07.2020
Oppdatert:
16.07.2020

Avslører tidenes 10 mest sette Netflix-filmer

Netflix slipper flere nye filmer hver eneste uke. Men hvilke filmer er de mest populære? Det har vi endelig fått svar på!

Netflix gir sjelden ut seertall for filmene og seriene sine, men for første gang har strømmetjenesten avslørt en liste over sine 10 mest populære originalfilmer. Bloomberg har skrevet om lista, som dekker både tenåringskomedier, actionthrillere og prestisjedrama.

Det skal nevnes at lista baserer seg på hvor mange brukere som så hver av filmene de første fire ukene filmen var tilgjengelig, og at minstekravet for å bli regnet som en "seer" er at brukeren så to minutter av filmen.

Alle de ti filmene på lista ble sluppet i løpet av de tre siste årene, og de fleste av dem kom i løpet av de siste 12 månedene, noe som henger på greip siden Netflix har fått over 43 millioner kunder januar 2019. Lista er full av overraskelser, og kanskje noen filmer du blir nysgjerrig på?

10. The Perfect Date (2019) – 48 millioner seere

For å tjene penger til en rådyr college lanserer high school-eleven Brooks Rattigan en app der han tilbyr falske dater med seg selv. Men det blir komplisert når ekte følelser dukker opp. Når virksomheten begynner å blomstre, må Brooks revurdere alt han en gang var sikker på!

Se hvor du kan streame den her!

9. Hullet (2019) – 56 millioner seere

Det er ikke vanskelig å forstå budskapet i denne kritikerroste spanske sci-fi-skrekk-thrilleren. I et fengsel der de innsatte i de øverste etasjene får mer mat enn fangene i lavere etasjer, som kun får smulene, prøver en mann å endre dette slik at alle får nok!

Se hvor du kan streame den her.

8. The Wrong Missy (2020) – 59 millioner seere

David Spade og Lauren Lapkus spiller hovedrollene i denne komedien. Tim Morris (Spade) møter drømmejenta, og forholdet deres eskalerer raskt over meldinger. Han bestemmer seg for å invitere henne på en jobbtur til et resorthotell.

Når han skal møte henne på flyplassen, får han en overraskelse. Han blir møtt av en tidligere blinddate fra helvete, og Tim oppdager at han tekstet med feil Missy.

Se hvor du kan streame den her!

7. Triple Frontier (2019) – 63 millioner seere

Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal og Garret Hedlund spiller i denne actionthrilleren, som handler om en gjeng tidligere elitesoldater som samles for å gjennomføre et brekk i Sør-Amerika. Men så går det selvfølgelig skeis, og gjengens ferdigheter, lojaliteter og moral presses til ytterpunktet i et episk kamp for overlevelse.

Triple Frontier kommer fra J.C. Chandor, mannen bak Margin Call, All Is Lost og A Most Violent Year, og er skrevet sammen med Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

Se hvor du kan streame den her.

6. The Irishman (2019) – 64 millioner seere

I Martin Scorseses (Goodfellas, Taxi Driver, The Wolf of Wall Street) rådyre Netflix-film spiller Robert De Niro samme karakter gjennom flere tiår. Den nye generasjonen Benjamin Button-effekter fjerner en halv mannsalder fra ansiktene til både De Niro, Joe Pesci og Harvey Keitel, i en film som ble nominert til 10 Oscar-statuetter.

Se hvor du kan streame den her!

5. Murder Mystery (2019) – 73 millioner seere

Det er mange Adam Sandler-filmer på Netflix. Noen er veldig dårlige (The Ridiculous 6), noen er overraskende morsomme (The Week of) og noen er oppriktig fantastiske (The Meyerowitz Stories). Dette er et komisk mysterium der Sandler og Jennifer Aniston spiller et amerikansk par som havner midt oppe i en mordgåte i Italia, fra manusforfatteren bak Zodiac!

Se hvor du kan streame den her.

4. 6 Underground (2019) – 83 millionerer seere

Michael Bay er tilbake på ekte Michael Bay-vis. Vi snakker bygninger som eksploderer, raske biler som eksploderer og eksplosjoner som eksploderer! Ryan Reynolds koser seg i rollen som en tech-milliardæren som samler seks personer som alle selvsagt er det beste innen sitt felt, for å styrte en ond diktator.

Se hvor du kan streame den her!

3. Spenser Confidential (2020) – 85 millioner seere

Mark Wahlberg og regissør Peter Bergs (Lone Survivor, Deepwater Horizon) femte samarbeid på bare sju år er en actionthriller fra Boston. Når to politimenn blir drept, slår den tidligere politimannen Spenser seg sammen med hans no-nonsense romkamerat, Hawk, for å hanskes med kriminelle!

Se hvor du kan streame den her.

2. Bird Box (2018) – 89 millioner seere

Danske Susanne Bier regisserte denne post-apokalyptiske thrilleren med Sandra Bullock. Filmen bygger på sci-fi-romanen med samme navn (i Norge kjent som "Lukk øynene") av Josh Malerman. Filmen følger Malorie, som prøver å beskytte seg selv og to barn mot ondskapsfulle overnaturlige vesener, som får de som ser dem til å bli sinnssyke og drepe seg selv.

Se hvor du kan streame den her!

1. Extraction (2020) – 99 millioner seere

Avengers: Endgame-regissørene Joe og Anthony Russo produserer denne Chris Hemsworth-filmen om en leiesoldat som får i oppdrag å redde den kidnappede sønnen til en krigsherre. Folk i den kriminelle underverdenen er sjelden til å stole på, og snart er både Hemsworth og pjokken i livsfare i den intense action-thrilleren!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier