6 rykende ferske serier du burde se
Skrevet av:
Publisert:
10.07.2020
Oppdatert:
20.07.2020

6 rykende ferske serier du burde se

Netflix, NRK TV og Apple TV+ har sluppet nye serier og sesongpremierer som du burde sjekke ut!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til seks nye serier og sesongperierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

Stateless

Yvonne Strahovksi (The Handmaid's Tale), Jai Courtney (Suicide Squad), Dominic West (The Wire) og Cate Blanchett (Ringenes herre) er blant skuespillerne i denne serien om fire fremmede som støter på hverandre på et asylmottak i den australske ørkenen. Vi møter en flyvertinne som rømmer fra en sekt, en afghansk flyktning, en byråkrat og en ung far.

Se hvor du kan streame den her!

Japan Sinks: 2020

Netflix' nyeste animeserie bygger på en bestselgende roman som ble skrevet av Sakyo Komatsu i 1973.

Fjorten år gamle Ayumu er en friidrettsutøver som lever et helt vanlig liv med to foreldre og lillebroren sin, som er besatt av gaming og drømmer om å bo i Estland. En dag rammer plutselig et stort jordskjelv Japan og endrer måten vi lever livene våre. Familien på fire begynner en desperat flukt fra Tokyo!

Se hvor du kan streame den her.

Little Voice

Den nye serien fra selvdefinert heismusiker Sara Bareilles og Star Wars-regissør J.J. Abrams har helt nye sanger, og følger en ung musiker i storbyen. Bess King er en unikt talentfull artist som sliter med å oppfylle drømmene sine mens hun håndterer avvisning, datingdrama og familietrøbbel. Dette er en historie om å finne din autentiske stemme - og motet til å bruke den.

Se hvor du kan streame den her!

Down to Earth with Zac Efron

Skuespilleren Zac Efron har et nytt økologisk reiseprogram, der han, sammen med velværeekspert Darren Olien, besøker steder som har utviklet sunne og bærekraftige måter å leve på. Zac ser blant annet på Islands fornybare energitiltak, han lærer om vann sammen med Anna Kendrick, røkter bier, besøker en øy med masse 100-åringer, melker en geit og lærer om "biopiratkopiering"!

Se hvor du kan streame den her.

Et sted å høre til sesong 6

Vårens utvilsomt mest populære serie (hvis vi dømmer utifra besøkstall på Streamingguiden) er denne australske serien, som NRK TV har sluppet nye episoder av regelmessig siden mars. Denne uka kan du se de første episodene av den avsluttende sesongen, og neste torsdag slippes de siste tre episodene.

I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. Sykepleieren Sarah vender hjem til Australia etter krigen. Et møte med familien skal bli avgjørende for hennes videre skjebne.

Se hvor du kan streame den her!

Greatness Code

Denne Apple TV+-serien består av 7 mini-episoder der amerikanske idrettsutøvere forteller om én skjebnesvanger hendelse i karrieren sin. Serien kombinerer intervjuene med animasjon og visuelle effekter, for å kommunisere storheten i øyeblikkene som kom til å definiere karrierene deres!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier