3 nye filmer på Netflix
Skrevet av:
Publisert:
09.07.2020
Oppdatert:
10.07.2020

3 nye filmer på Netflix

Se Charlize Therons superhelt-epos, og to etterlengtede skrekk-oppfølgere, på Netflix denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre filmer vi gleder oss til å se på Netflix. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

The Old Guard

The Old Guard er Netflix' neste action-epos, basert på tegneseriene ved samme navn, og med Charlize Theron i hovedrollen! Den mørke superheltfilmen forteller en spennende historie o men skjult gruppe leiesoldater, anført av en kriger ved navn Andy (Charlize Theron), har en mystisk evne til å ikke dø. Sammen har de kjempet for å beskytte de dødeliges verden i århundrer.

Når teamet blir rekruttert for et farlig oppdrag, og deres ekstraordinære evner plutselig blir avslørt, er det opp til Andy og Nile (Kiki Layne), den nyeste soldaten, å eliminere trusselen fra de som ønsker å tjene penger på superkraften deres.

Se hvor du kan streame den her!

It: Chapter Two

Andre del av den kritikerroste filmatiseringen av Stephen Kings skrekk-klassiker It er endelig tilgjengelig på verdens største strømmetjeneste! Vi møter The Losers Club har blitt 27 år eldre, og er nå spilt av blant andre James McAvoy, Jessica Chastain og Bill Hader.

Deres skuffende voksne liv blir kryssklippet med glemte barndomsøyeblikk, og fallhøyden er skyhøy når taperne gjenopptar kampen mot Pennywise i oppfølgeren til en av tidenes største skrekk-suksesser. Er du klar for nostalgi, gørr og Bill Skarsgård som verdens skumleste klovn?

Se hvor du kan streame den her.

Unfriended: Dark Web

Unfriended er en skrekkfilm med et nesten latterlig premiss – hele filmen er fortalt fra laptopskjermen til en jente, som ser vennene ine bli drept, én etter én. Må merkverdig vis ble filmen en enorm suksess, som fikk god respons fra både anmeldere og publikum.

Denne oppfølgeren handler om en vennegjeng som finner en bærbar datamaskin med tilgang til det mørke nettet. Snart innser de at de blir overvåket av de opprinnelige eierne, en gruppe kriminelle hackere.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier