Se hvor du kan strømme filmer og serier
Sam Rockwell, Angelina Jolie og Bryan Cranston spiller i ny film på Disney+
Skrevet av:
Publisert:
18.12.2020
Oppdatert:
23.12.2020

Sam Rockwell, Angelina Jolie og Bryan Cranston spiller i ny film på Disney+

Den fantastiske Ivan, en delvis animert langfilm med Sam Rockwell, Angelina Jolie og Bryan Cranston, skulle egentlig på kino denne høsten. Nå slippes filmen rett på Disney+.

Strømmetjenesten Disney+ ble lansert i Norge og 7 andre europeiske land 15. september, og på listene vi fikk ble det opplyst om at nye Den fantastiske Ivan var én av filmene som skulle være tilgjengelig fra dag én. Det viste seg å være feil, men denne uka kan du endelig se filmen, som bygger på den populære barneboka med samme navn av K. A. Applegate. Forfatteren er kanskje aller best kjent for ungdomsbøkene "Animorphs", som snart skal bli filmatisert. Les mer her!

Den fantastiske Ivan er et fantasy-drama med Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Angelina Jolie (Maleficent), Brooklynn Prince (The Florida Project), Danny DeVito (Matilda), Helen Mirren (The Queen) og Chaka Khan som dyrestemmer, og Bryan Cranston (Breaking Bad) i en live action-rolle.

Filmen handler om gorillaen Ivan, som bor i et bur i et kjøpesenter, sammen med en aldrende elefant ved navn Stella og en hund som heter Bob. Ingen av dem kan huske hvordan de kom dit. Alle dyrene er eid av Mack, som driver kjøpesenteret. Når en mishandlet babyelefant ved navn Ruby dukker opp, tar Stella og Ivan seg av henne.

I utgangspunktet skulle Den fantastiske Ivan ha kinopremiere i august i år, men for noen uker siden bestemte Disney at filmen heller skal slippes direkte på Disney+.

Se hvor du kan streame Den fantastiske Ivan her!

Nye filmer og serier