Annonsørinnhold
6 nye filmer du burde se på Blockbuster denne uka
Skrevet av:
Publisert:
08.07.2020
Oppdatert:
07.07.2020

6 nye filmer du burde se på Blockbuster denne uka

Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding , Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell og Hugh Grant spiller i den nyeste filmen fra Guy Ritchie. Les mer om den, og 5 andre rykende ferske strømmefilmer!

Annonsørinnhold for

The Gentlemen

Mickey (Matthew McConaughey) vil selge marihuna-imperiet sitt, og avgjørelsen utløser et kaotisk ras av rykter, bestikkelser og utpressing i Londons kriminelle underverden. Han vil helst selge til en milliardær fra Oklahoma, Matthew Berger, men en gangsterbande fra East End, den kinesiske rivalen Dry Eye og den lyssky privatdetektiven Fletcher vil også ha en bit av kaka.

Guy Ritchie er tilbake i god gammel Snatch-form med denne stjernespekkede og sofistikerte actionkomedien. I tillegg til McConaughey, dukker Charlie Hunnam, Henry Golding , Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell og Hugh Grant opp!

Se The Gentlemen her

Call of the Wild - Når villdyret våkner

Et villmarkseventyr for hele familien, basert på Jack Londons klassiske roman "Når villdyret våkner" om hunden Bucks utrolige reise i Alaska.

Buck lever et godt og behagelig liv i California, men hele hans tilværelse blir snudd på hodet da han plutselig blir tatt vekk fra hjemmet sitt, og sendt til den eksotiske villmarken i Alaska under Gullfeberen på 1890-tallet. Buck opplever sitt livs største eventyr og finner til slutt sin plass i verden.

Med en blanding av live-action og animasjon bruker filmen banebrytende visuelle effekter og animasjonsteknologi for å bringe dyrene til live – og den menneskelige hovedrollen blir spilt av Harrison Ford. Nå kan du både kjøpe og leie familieeventyret.

Se Call of the Wild - Når villdyret våkner her

Drømmebyggerne

12 år gamle Minas liv blir snudd på hodet når den nye bonussøsteren Jenny flytter inn i denne sjarmerende animasjonsfilmen. Jenny er en plage, og Mina vil ha henne ut av livet sitt!

En natt treffer Mina Drømmebyggerne, og oppdager at hun kan endre Jenny ved å endre drømmene hennes. Men å endre drømmer har store konsekvenser. Mina må redde Jenny i drømmeverden, for å redde familien sin i den virkelige verden!

Se Drømmebyggerne her

Klovn: The Final

Denne danske komedien er den tredje og siste filmen med Frank Hvam og Casper Christensen, som bygger på komedieserien med samme navn. The Final tar utgangspunkt i Franks femtiårsdag, og fokuserer på ekteskapets pinligheter.

På Franks 50-årsfest får han høre at Mia tenker på å skille seg. Casper synes at Mia skal legges på is, så de bestemmer seg for å dra på helgetur til Island. En dum misforståelse på flyplassen fører til at Frank og Caspen ikke rekker flyet til Island, og gutta arrengerer en helg i Lars Hjortshøys tomme luksusvilla, rett over gaten for huset til Frank og Mia.

Alt går på skinner, fram til et voldsomt vulkanutbrudd på Island stenger luftrommet over øya på ubestemt tid, og hindrer dem i å "komme hjem", siden alle tror de har reist. Få med deg det siste kapitlet i duoens pinlige hverdag!

Se Klovn: The Final her

The Wedding Year

Sarah Hyland fra Modern Family spiller Mara, en bekymringsløs 27-åring med ambisjoner om å bli fotograf. Hun kommer i kontakt med en fyr som heter Jake på Tinder, og de to utvikler et uventet bånd. Mara er ikke sikker på at hun er typen til å bli gift, og forpliktelsesproblemene blir satt på prøve når hun og Jake blir invitert til 15 bryllup samme år!

Det er et mareritt for Mara, men Jake er gira. De bestemmer seg for hvilke bryllup de skal delta i, og sammen begir de seg ut på et eventyr gjennom ett år!

Se The Wedding Year her

En del av mitt hjärta

Denne svenske suksessmusikalen tar utgangspunkt i musikken til Thomas Ledin. Hollywood-stjerna Malin Åkerman gjør sin aller første svenske filmrolle, som 35 år gamle Isabella, en ærgjerrig forretningskvinne i Stockholms finansverden.

Når hun drar hjem til barndomsbyen for å feire farens sekstiårsdag, føler hun seg som en vinner, den eneste i den gamle skoleklassen som det har blitt noe av. Isabellas selvtillit glipper når hun får vite at Simon, hennes store tenåringskjærlighet, skal gifte seg med Isabellas barndomsvenninne Molly, og at hun ikke engang er invitert i bryllupet.

Isabella er vant til å få det hun vil ha, og det plager henne å se Simon lykkelig med en annen. En del av Isabellas hjerte vil alltid banke for Simon!

Se En del av mitt hjärta her

Nye filmer og serier