9 nye serier på strømmetjenestene denne uka
Skrevet av:
Publisert:
03.07.2020
Oppdatert:
20.07.2020

9 nye serier på strømmetjenestene denne uka

True crime, andre verdenskrig, tenåringsserier, skrekk, action og eksperimentelle kortfilmer! Se hvor du kan streame ukas nyheter.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til ni nye serier og sesongperierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

Das Boot sesong 2

Denne påkostede serien bygger på Wolfgang Petersens film Das Boot, også kjent som Ubåten fra 1981, én av de mest intense og klaustrofobiske krigsfilmene i historien, som følger mannskapet på den tyske ubåten U-96.

Oppfølgeren begynner der klassikeren slutter, med handlingen satt cirka åtte måneder senere. Serien drar handling både fra 1973-boka den originale filmen er basert på, og oppfølgerromanen fra 1995.

I den tyske ubåten U-612 blir 40 unge soldater satt på umenneskelige prøver mens den franske motstandsbevegelsen jobber for å sabotere operasjonen. Vi følger både ubåt-mannskapet og hva som skjer på land hos den franske motstandsbevegelsen i havnebyen La Rochelle.

Se hvor du kan streame den her

Homemade

Nesten hele verden har vært i karantene denne våren, og i USA ser det ikke ut som pandemien er på bedringens vei. Hva skal verdens beste filmskapere gjøre når de ikke har tilgang på mannskap eller skuespillere? De lager små, ekseprimentelle kortfilmer på Netflix!

Regissørene bak A Girl Walks Home Alone at Night, Hell or High Water, De elendige, Den store skjønnheten og En natt i Berlin, fotografen fra Black Panther, samt skuespillerne Kristen Stewart og Maggie Gyllenhaal er noen av filmskaperne som har bidratt med episoder til denne serien.

Se hvor du kan streame den her.

Warrior Nun

Warrior Nun handler om en 19 år gammel kvinne som våkner opp i et likhus, med en guddommelig gjenstand innebygd i ryggen. Hun oppdager at hun nå er en del av en eldgammel orden som har som oppdrag å bekjempe demoner på jorden. Mektige krefter fra både himmel og helvete er ute etter å finne og kontrollere henne.

Serien er løst basert på en amerikansk tegneserie i mangastil som heter Warrior Nun Areala. Jeg ble imponert av traileren, og skal sjekke ut denne.

Se hvor du kan streame den her!

I’ll Be Gone in the Dark

The Golden State Killer begikk minst 13 drap, mer enn 50 voldtekter og over 120 innbrudd i California. Likevel ble han ikke arrestert og siktet før i 2018, takket være én kvinnes iherdige etterforskning. Kvinnen døde før hun fikk se frukten av etterforskningen sin.

HBOs dokuserie basert på Michelle McNamaras bestselgende true crime-bok "I’ll Be Gone In The Dark: One Woman's Obsessive Search for the Golden State Killer" nøster opp saken, samtidig som den utforsker livet til McNamara.

Se hvor du kan streame den her.

Ju-On: Origins

Skrekkfilm-serien Ju-on, også kjent som The Grudge eller Forbannelsen, består av fem japanske langfilmer, fire amerikanske langfilmer, fem kortfilmer, et elendig videospill, en japansk crossover med skrekkserien Ringu/The Ring og noen bøker og tegneserier.

Denne nye serien er skrevet av Hiroshi Takahashi, som også skrev de originale Ju-On- og Ringu-filmene, og Takashige Ichise, som skrev den japanske skrekk-klassikeren Honogurai mizu no soko kara, bedre kjent for nordmenn som Dark Water. Ju-on: Origins fokuserer på de "sanne" hendelsene som inspirerte filmene, og gir et nytt blikk på skrekken som rammer alle de som kommer i kontakt med huset.

Se hvor du kan streame den her!

Hanna sesong 2

Denne serien bygger på filmen Hanna, et actionthriller-oppvekstdrama om en liten jente som vokste opp i skogen og ble trent til å bli verdens beste leiemorder. I både filmen og serien forsøker hun å rømme fra CIA og finne ut hvem hun er!

Se hvor du kan streame den her.

All Night

Etter endt utdanning samles avgangselevene for å feire deres aller siste natt sammen, på en overdreven fest der bare én regel gjelder - ingen kommer ut eller inn på tolv timer i denne heftige tenåringsserien.

Se hvor du kan streame den her!

Unsolved Mysteries

Dette er en ny versjon av en trashy true crime-serie som gikk på amerikansk TV på åtti- og nittitallet. Både originalen og den nye versjonen av serien tar for seg uløste drapssaker og paranormale hendelser!

Se hvor du kan streame den her.

The Baby-Sitters Club

"The Baby-Sitters Club" er en serie på flere hundre bøker om jenter på 12-13 år som er barnevakter og opplever drama på skolen. Den nye Netflix-serien basert på bøkene har fått strålende anmeldelser. I srkivende stund har den 100% positive omtaler på Rotten Tomatoes, og konsensuset er at "The Baby-Sitters Club er søt, oppriktig og full av håp, med en jordnær tilnærming som hedrer kildematerialet samtidig som den oppdaterer historien for en ny generasjon."

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier