6 nye filmer du kan se på Netflix denne hælja
Skrevet av:
Publisert:
03.07.2020
Oppdatert:
03.07.2020

6 nye filmer du kan se på Netflix denne hælja

Denne uka slipper Netflix en ny originalkomedie, og en haug andre favoritter!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 6 filmer vi gleder oss til å se på Netflix. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Desperados

Den håpløse romantikeren Wes sender en klein e-post til sin utkårede, og reiser til Mexico med bestevenninnene på slep for å slette den før den blir lest. Ved ankomst møter de eksen hennes, som snart blir fanget i det hektiske opplegget deres.

Nasim Pedrad og Lamorne Morris fra New Girl spiller i filmen, sammen med Anna Camp (Pitch Perfect) og Sarah Burns (Barry).

Se hvor du kan streame den her.

The Wolf of Wall Street

Det nyeste samarbeidet mellom Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio er basert på den virkelige livshistorien til Jordan Belfort, en skandaleomsust børshai som opererte i New York på åttitallet.

Vi følger Belfort fra starten av karrieren på Wall Street, og videre gjennom et utsvevende jappeliv med dop, penger og prostituerte. FBI setter tidlig øynene i Belfort og hans grumsete metoder, noe som til slutt setter en stopper for alt Belfort setter pris på i livet! I tillegg til DiCaprio fikk de fleste sitt aller første møte med Margot Robbie i dette dramaet!

Se hvor du kan streame den her.

The Interview

Når tabloidjournalistene Dave og Aaron får innvilget et intervju med den nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un, rekrutteres de av CIA og får i oppdrag å snikmyrde ham.

Denne relativt ufarlige Seth Rogen-komedien resulterte i en politisk skandale som gjorde at Sony-sjefen måtte gå av, og USAs diplomatiske forhold til Nord-Korea fikk en kraftig støyt.

Se hvor du kan streame den!

A Simple Favor

En av de morsomste filmene jeg så i 2018 var dette mysteriet med Anna Kendrick og Blake Lively i hovedrollene. Filmen kommer fra regissøren av Bridesmaids, og handler om en mammablogger som forsøker å finne ut av sannheten bak hva som har skjedd med hennes beste venn, som plutselig har forsvunnet fra den lille byen de bor i!

Se hvor du kan streame den.

My Spy

CIA-agenten JJ (Dave Bautista fra Guardians of the Galaxy) har blitt degradert, og er på en spaningsjobb når han blir gjennomskuet av en søt, men bestemt niåring. Sophie er en smart jente med et hode for teknologi, og hun har oppdaget JJs skjulested nær leiligheten hun og moren hennes bor i. Sophie overtaler JJ om å lære henne å bli spion, i bytte mot å ikke avsløre ham. Gradvis forstår JJ at han ikke kan måle seg med Sophies avvæpnende sjarme, kløkt og talent for spionasje!

Se hvor du kan streame den!

Alpha

En historie om overlevelse og vennskap satt til istiden for 20.000 år siden. En ung gutt kommer bort fra stammen under en jaktekspedisjon. For å overleve i villmarken danner han et vennskap med en såret ulv. Sammen forsøker de å forsere de farlige omgivelsene og finne veien hjem igjen!

Se hvor du kan streame den.

Nye filmer og serier