Se Charlize Therons som badass superhelt på Netflix
Skrevet av:
Publisert:
03.07.2020
Oppdatert:
10.07.2020

Se Charlize Therons som badass superhelt på Netflix

The Old Guard bygger på tegneseriene ved samme navn, og har Charlize Theron i hovedrollen! Se traileren over.

Vi må visst smøre oss med tålmodighet før det kommer nye amerikanske actionfilmer på kino, men Netflix slipper dem på rullende bånd. The Old Guard er Netflix' neste action-epos, og den mørke superheltfilmen forteller en spennende historie!

En skjult gruppe leiesoldater, anført av en kriger ved navn Andy (Charlize Theron), har en mystisk evne til å ikke dø. Sammen har de kjempet for å beskytte de dødeliges verden i århundrer.

Når teamet blir rekruttert for et farlig oppdrag, og deres ekstraordinære evner plutselig blir avslørt, er det opp til Andy og Nile (Kiki Layne), den nyeste soldaten, å eliminere trusselen fra de som ønsker å tjene penger på superkraften deres.

Filmen The Old Guard er basert på den anerkjente tegneserieromanen av Greg Rucka, og er regissert av Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights).

Superheltfilmen har fått unormalt gode anmeldelser. Aftenpostens anmelder sier at "Charlize Theron viser at hun er blant de tøffeste i Hollywood", mens Dagsavisen kaller filmen "førsteklasses". A.O. Scott fra The New York Times skrev i sin anmeldelse at han vanligvis ikke håper på oppfølgere, men at han gjerne vil tilbringe mer tid i filmens univers.

Se hvor du kan streame The Old Guard her!

Nye filmer og serier