Trailer til den storslåtte sci-fi-serien Brave New World
Skrevet av:
Publisert:
26.06.2020
Oppdatert:
26.06.2020

Trailer til den storslåtte sci-fi-serien Brave New World

"If you’re not happy, you’re nothing at all".

Aldous Huxleys klassiske roman "Vidunderlige nye verden" blir serie. Se traileren over!

Romanen "Vidunderlige nye verden" fra 1932 handler om et framtidssamfunn som har oppnådd fullstendig fred og forsoning. Hvordan fikk de til det? Jo, ved å gjøre monogami, privatliv, penger, familie, filosofi, vitenskap og kulturelt mangfold ulovlig!

Den første fullstendige traileren til serien viser både stilsikre, glossy sci-fi-bilder og noen virkelig grusomme detaljer som ulmer under den perfekte overflaten. En forstyrrende øyeinjeksjon, et blodig lik og et blodig, knust glassmonter.

Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!, Solo), Demi Moore (Ghost), Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Harry Lloyd (Game of Thrones) og Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp, Ready Player One) spiller i den nye serien, som er laget for den nye amerikanske strømmetjenesten Peacock.

Navnet Peacock spiller på logoen til kanalen NBC, som deler eiere med Universal Studios og kabelselskapet Comcast. Peacock ble lansert i USA 15. april, og Brave New World har premiere i USA 15. juni. I Norge slippes den på HBO Nordic natt til 16. juli.