Normal People-teamet følger opp med ny, sexy serie
Skrevet av:
Publisert:
26.06.2020
Oppdatert:
26.06.2020

Normal People-teamet følger opp med ny, sexy serie

Regissøren og manusforfatteren bak Normal People skal lage en serie basert på den andre boka til forfatteren Sally Rooney.

En av årets mest populære serier har vært Normal People, en veldig god og veldig irsk dramaserie basert på forfatter Sally Rooney roman "Normal People", som er utgitt på norsk med tittelen "Alle andre". Daisy Edgar-Jones og Paul Mescal spilte hovedrollene i den intime serien, som følger et komplisert forhold gjennom flere år.

Aftenpostens anmelder May Synnøve Rogne dro fram 40 minutter med "sexscener i særklasse" som seriens høydepunkt og klinket til med en sekser, mens Marte Hedenstad fra Filmpolitiet kalte Normal People "årets mest engasjerende serieopplevelse" og ga toppkarakter!

Nå melder bransjeavisa Variety at det kreative teamet bak Normal People skal lage en ny serie basert på Sally Rooneys andre roman, som ble utgitt ett år før "Normal People". Den heter "Conversations with Friends", eller "Samtaler med venner" på norsk.

Serien skal regisseres av Oscar-nominerte Lenny Abrahamson (Room), som også regisserte den første halvparten av Normal people, og manusforfatter Alice Birch, som skrev 11 av 12 Normal People-episoder, er også tilbake. I likhet med Normal People skal den nye serien være 12 halvtimer lang, og den blir sendt på BBC i Storbritannia og på strømmetjenesten Hulu i USA.

Samtaler med venner handler om to kvinnelige studenter i Dublin som innleder et "uventet, rart og seksuelt ladet forhold til et eldre ektepar." Derfra utvikler det seg "to kompliserte kjærlighetstrekanter som snur livene deres på hodet."

Vi vet ikke hvem som skal spille i serien, og den har heller ingen satt premieredato. Beatrice Springborn, visepresident for innhold i Hulu, har uttalt seg om den nye serien:

"Sally Rooneys historier fanger den kompliserte dynamikken i forhold på en perfekt og vakker måte. Etter å ha bragt dette til live i Normal People, til overveldende positiv respons, er vi beæret over å gjøre det samme med "Samtaler med venner." Vi er glade for å fortsette vårt kreative samarbeid med Sally, Element Pictures, Lenny og BBC, som har vært et drømmesamarbeid."

Se hvor du kan streame Normal People her

Nye filmer og serier