4 nye filmer på Netflix i uke 26
Skrevet av:
Publisert:
25.06.2020
Oppdatert:
26.06.2020

4 nye filmer på Netflix i uke 26

Dette er de fire mest spennende filmnyhetene på Netflix denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 4 nye filmer vi gleder oss til å se på Netflix. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

På grunn av COVID-19-pandemien har Eurovision Song Contest blitt avlyst i år. Som en mager erstatning avholdt NRK en alternativ Eurovision-sending som het Norge bestemmer, men nå kan Netflix by på en enda bedre erstatning: Will Ferrells Eurovision-film!

I denne komedien skal han spille en islandsk sanger ved navn Lars Erickssong. Rachel McAdams er hans makker Sigrit Ericksdottir, og Pierce Brosnan spiller faren hans, Erick Erickssong. Lars og Sigrits band Fire Saga er forhatt i hjemlandet, men likevel ender de opp med å representere Island i sangkonkurransen.

Se hvor du kan streame den her!

Athlete A

Denne sterke dokumentarfilmen følger et journalistteam fra The Indianapolis Star som undersøker påstander om overgrep på USA Gymnastics, em av landets fremste olympiske organisasjoner. To år senere sitter en olympisk lege i fengsel, den amerikanske kongressen krever svar og hundrevis av overlevende snakker ut.

Flmen avslører den grusomme kulturen som fikk leve fritt i elite-gymnastikk-verdenen, advokaten som kjempet mot institusjonene, og viktigst av alt, de modige idrettsutøverne som kjempet mot systemet og vant!

Se hvor du kan streame den her.

Assassinaton Nation

Denne filmen lover å fortelle en tusen prosent autentisk historie om hvordan den stille, amerikanske byen Salem gikk fullstendig av hengslene. Fire venner på videregående blir rammet når en hacker avslører hele byens personlige meldinger og hemmeligheter. Når de tar hevn mot en gruppe bevæpnede pøbler, fører det til et kaos og blodbad ingen kunne forutse.

Se hvor du kan streame den her!

Night School

2497_D031_00601R.JPG
2497_D031_00601R.JPG

Når den fremgangsrike selgeren Teddy får sparken, innser han at han må ta eksamen fra videregående for å finne seg en ny jobb. Men to ting står i veien: læreren Carrie, som har null tålmodighet med påfunnene hans, og rektor Stewart - Teddys tidligere fiende - som aller helst ønsker å se at han mislykkes. Kevin Hart og Tiffany Haddish (Girls Trip) spiller hovedrollene i denne komedien!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier