6 nye serier du burde sjekke ut
Skrevet av:
Publisert:
25.06.2020
Oppdatert:
26.06.2020

6 nye serier du burde sjekke ut

Krim, tidsreise, superhelter, rare idretter og politikk! Dette er ukas serie-anbefalinger fra Streamingguiden.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fram til seks nye serier og sesongperierer som vi gleder oss til. Watchlist de du har lyst til å følge!

Perry Mason

Perry Mason er en forsvarsadvokat, som dukker opp i mer enn 80 romaner og noveller, og han var hovedpersonen i rundt 300 episoder og TV-filmer mellom 1957 og 1993. NRK begynte å sende Perry Mason i 1961, som en av de første seriene i programvignetten "Detektimen".

Den storslåtte nye miniserien Perry Mason foregår på 1930-tallet, og unge herr Mason i serien er ennå ikke advokat. Serien er nemlig en prequel, som forteller om Masons forhistorie som privatdetektiv i Los Angeles. Matthew Rhys (The Americans) spiller hovedrollen i miniserien på åtte episoder!

Se hvor du kan streame den her.

Dark sesong 3

Dark er en tysk tidsreiseserie om en by der barn forsvinner på mystisk vis, og de ødelagte hjemmeforholdene rundt dem. Den leker med sjanger- og monster-elementer på samme måte som Stranger Things, men er litt mørkere og mer voksen. I den tredje og siste sesongen når serien sin spinnville konklusjon, og beveger seg utenfor begrepet rom og tid.

Sesong 3 kommer på Netflix lørdag. Se hvor du kan streame Dark her!

Home Game

Denne nye serien på Netflix tar for seg nodige idretter fra hele verden. Vi får følge alt fra voodoo-bryting i Kongo til rollerderby i Texas. Dokumentarserien ser også nærmere på de unike lokalsamfunnene og kulturene som støtter opp om idrettene!

Se hvor du kan streame den her.

The Chi sesong 3

Lena Waithe fra Master of None skrev denne tidvis vonde, tidvis morsomme serien om livet i de fattigste strøkene i Chicago. The Chi er en varmere vri på The Wire, med både treffende karakterer og blikk som fanger nyansene i den politiske situasjonen. I tredje sesong prøver Emmett å ta vare på både firmaet sitt og den voksende familien. Kevin prøver å få en ny start på den nye skolen, Ronnie sliter med å finne sin vei i livet, Douda stiller til valg som borgermester i Chicago og Jakes bror Trig er tilbake i byen.

Se hvor du kan streame den her!

Doom Patrol sesong 2

Alle medlemmene i DC Comics-laget Doom Patrol har vært ute for en forferdelig ulykke som har gitt dem overmenneskelige evner, men som også har skadet dem stygt. Det traumatiserte teamet – dels støttegruppe, dels superhelt-lag – fant meningen med livet via Sjefen!

Se hvor du kan streame den her.

Borgen

Borgen er en dansk politisk dramaserie om en sentrumsorientert politiker, spilt av Sidse Babett Knudsen (Westworld), som blir statsminister i Danmark. Parallelt følger serien en journalist spilt av Birgitte Hjort Sørensen (Game of Thrones)

Borgen gikk på dansk og norsk TV fra 2010 til 2013, og har i løpet av det siste tiåret blitt sendt i over 40 land, og har fått både strålende anmeldelser og gode seertall over hele verden. Den amerikanske anmelderen Andrew Romano fra Newsweek kalte Borgen "den beste TV-serien du aldri har sett".

DR og Netflix har inngått en avtale om å produsere den fjerde sesongen av serien, som skal ha premiere i 2022. Som en del av samproduksjonsavtalen gjør Netflix de første tre sesongene tilgjengelig over hele verden.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier