Annonsørinnhold
5 spennende filmer du kan se på Blockbuster denne uka
Skrevet av:
Publisert:
24.06.2020
Oppdatert:
24.06.2020

5 spennende filmer du kan se på Blockbuster denne uka

På Blockbuster kan du blant annet se alveeventyr, en norrøn thriller, hunder, skrekk og spionasje!

Annonsørinnhold for

Fremad

Disney Pixars aller nyeste film hadde kinopremiere én uke før korona-tiltakene stengte norske kinoer. Filmen forteller en hjertevarm, rørende og morsom historie om båndet mellom to brødre i en fantastisk verden.

Filmen tar oss med på en begivenhetsrik og farefull reise gjennom en magisk verden sammen med alvebrødrene Iver og Balder. De to tenåringsbrødrene bor i en forstad til en fantasiverden. En verden ganske lik vår egen, men kun bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner…

Se Fremad her

Torden

Nat Wolff (The Fault in Our Stars) og Iben Akerlie (De dødes tjern) spiller hovedrollene i Torden, som forteller en historie om norrøn mytologi i en form og sjanger som aldri tidligere er vist på norsk film!

En ung gutt dør på uforklarlig vis i vestlandsbyen Odda – tilsynelatende brent opp fra innsiden. Når norsk-amerikaneren Eric blir arrestert, mistenkt for drap, starter et mysterium som vil snu opp ned på både hva vi tror og hva vi vet om verden rundt oss.

André Øvredal regisserer filmen. Han har tidligere laget den norske verdenssensasjonen Trolljegeren, den intime skrekkthrilleren The Autopsy of Jane Doe og fjorårets Scary Stories to Tell in the Dark.

Se Torden her

Call of the Wild - Når villdyret våkner

Et villmarkseventyr for hele familien, basert på Jack Londons klassiske roman "Når villdyret våkner" om hunden Bucks utrolige reise i Alaska.

Buck lever et godt og behagelig liv i California, men hele hans tilværelse blir snudd på hodet da han plutselig blir tatt vekk fra hjemmet sitt, og sendt til den eksotiske villmarken i Alaska under Gullfeberen på 1890-tallet. Buck opplever sitt livs største eventyr og finner til slutt sin plass i verden.

Med en blanding av live-action og animasjon bruker filmen banebrytende visuelle effekter og animasjonsteknologi for å bringe dyrene til live – og den menneskelige hovedrollen blir spilt av Harrison Ford.

Se Call of the Wild - Når villdyret våkner her

The Grudge (2020)

En mor myrder familien sin, og en detektiv blir satt til å undersøke den mystiske saken. Når hun oppdager at det hviler en forbannelse over huset, som fordømmer de besøkende, innser hun raskt at demoniske ånder har henne i siktet.

Et hus er forbannet av et hevngjerrig spøkelse som dømmer de som kommer inn i det, til en voldelig død. Den nyeste og mørkeste filmen i en av 2000-tallets mest populære skrekkserier, og du kan kjøpe eller leie den nå!

Se The Grudge her

Spion i aksjon

Superspionen Lance Sterling (Will Smith eller John Carew, avhengig av hvilket språk du ser filmen på) og forskeren Walter Beckett er helt motsatt fra hverandre. Lance er elegant, stilig og selvsikker. Walter er... ikke det. Men det Walter mangler av sosiale ferdigheter gjør han opp for ved å være smart og oppfinnsom. Han skaper nemlig de fantastiske dingsene som Lance bruker på sine episke oppdrag.

Når Lance blir forvandlet til en due, må de lære seg å jobbe sammen på en helt ny måte. Klarer de ikke det, er hele verden i fare. Den nyeste filmen fra teamet bak Istid-filmene er et stilfullt og morsomt spion-eventyr! Nå kan du også leie filmen!

Se Spion i aksjon her

Nye filmer og serier