Trailer: Disney-animatør lager ny Netflix-film
Skrevet av:
Publisert:
24.06.2020
Oppdatert:
24.06.2020

Trailer: Disney-animatør lager ny Netflix-film

En jente bygger en romrakett for å overbevise faren sin om at Månegudinnen finnes. Se traileren over!

Animatøren Glen Keane (Den lille havfruen, Aladdin) jobbet for Disney i over 30 år. Han skulle egentlig gjøre sin regidebut med Rapunzel-filmen Tangled, også kjent som To på rømmen. Dessverre måtte han tre av som regissør på grunn av helsen.

I 2012 forlot han Disney, og satte ut på en solokarriere. Han har laget grensesprengende animasjoner for Google, vunnet en Oscar for en kortfilm han lagde sammen med basketballspilleren Kobe Bryant, og nå har han landet hos Netflix med sin aller første langfilm som regissør, Over the Moon.

Filmen er en amerikansk-kinesisk samproduksjon, og handler om en jente som bygger en romrakett for å overbevise faren sin om at Månegudinnen finnes. Hun reiser til den andre siden av månen, der hun møter noen merkelige folk!

Netflix har etablert seg på animasjonsfeltet. I tillegg til en stor mengde originale serier, har de lansert langfilmene Klaus og Den uvanlige familien Willoughby. Begge filmene har fått suverene anmeldelser, og det lover godt for kommende filmer som Over the Moon og den etterlengtede oppfølgeren Flukten fra hønsegården 2!

Netflix har ikke gitt filmen noen offisiell premieredato, men lover at den skal slippes "høsten 2020".

Nye filmer og serier