Ruby Rose ferdig som Batwoman etter én sesong
Skrevet av:
Publisert:
20.05.2020
Oppdatert:
20.05.2020

Ruby Rose ferdig som Batwoman etter én sesong

Ruby Rose forlater skuta etter én sesong med superheltmoro. Hun vil bli erstattet av en ny hovedrolleinnehaver i sesong 2.

I 20 episoder har Ruby Rose (Orange is the New Black) spilt Kate Kane/Batwoman i den nyeste superheltserien fra folka bak Arrow, The Flash, Supergirl og så videre. Kane er den første lesbiske superhelten på streaming, og en voldsomt populær tegneseriekarakter, men nå skal hun altså leve videre uten Rose.

I følge Deadline har Ruby Rose kunngjort at hun ikke kommer tilbake til CW-serien i andre sesong, og sier i en uttalelse at det var en "veldig vanskelig beslutning" og at hun har "den ytterste respekt for rollebesetningen, staben, og alle som er involvert i serien." Deadline sier at hennes beslutning om å forlate showet ikke skyldes skaden som nesten lammet henne i fjor, men verken hun eller produsentene vil fortelle hvorfor hun forlater Batwoman.

Les også: Du kan NESTEN se tidenes serie-crossover

Produsentene av serien har bestemt seg for å beholde Kate Kane som hovedkarakter, men de skal hyre inn en ny skuespiller til å spille rollen fra nå av. De har også uttalt at de vil ha en skeiv skuespiller i rollen, og at serien skal bevege seg i "en ny retning" i de kommende sesongene.

Det er ikke lenge siden TV-kanalen CW, som sender de fleste DC Comics-seriene i USA, annonserte at det neste store crossover-eventet mellom seriene deres, skal dreie seg om Supermann og Batwoman.

Ruby Rose fikk sitt gjennombrudd i tredje sesong av Orange is the New Black. Hun spilte bare i ni episoder av serien, før hun gikk videre til roller i actionfilmer som John Wick Chapter 2 og Megalodon.

Se hvor du kan streame Batwoman her

Nye filmer og serier