Eurovision Song Contest – Se første klipp fra Will Ferrells Netflix-film
Skrevet av:
Publisert:
18.05.2020
Oppdatert:
18.05.2020

Eurovision Song Contest – Se første klipp fra Will Ferrells Netflix-film

Selv om Eurovision Song Contest ble avlyst i år, slår Netflix til med filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Will Ferrell og Rachel McAdams spiller hovedrollene i den helsprø komedien. Se det første klippet fra filmen over!

På grunn av COVID-19-pandemien har Eurovision Song Contest blitt avlyst i år. På fredag avholdt NRK en alternativ Eurovision-sending som het Norge bestemmer, men i juni kan Netflix by på en enda bedre erstatning: Will Ferrells Eurovision-film!

I denne komedien skal han spille en islandsk sanger ved navn Lars Erickssong. Rachel McAdams er hans makker Sigrit Ericksdottir, og Pierce Brosnan spiller deres… far (?) Erick Erickssong. Klippet over er en musikkvideo til sangen Volcano Man, som tydeligvis figurerer i filmen.

Artig nok var det Islands bidrag som vant Norges alternative Eurovision-avstemming i år, og som var folkefavoritten i store deler av Europa. Dessverre er ikke vinnerlåta, Think About Things, sunget av Will Ferrell, Rachel McAdams og Pierce Brosnan, men av gruppa Daði & Gagnamagnið.

Vi vet forsvinnende lite om hva denne filmen handler om, men Ferrell har visstnok blitt smittet av hans svenske kones Eurovision-basill, og jeg håper resultatet blir morsomt! Ferrell skrev filmen sammen med Andrew Steele (Casa de mi Padre), og regissøren er David Dobkin (Wedding Crashers).

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kommer på Netflix 26. juni.

Nye filmer og serier