7 seriepremierer du burde sjekke ut denne uka
Skrevet av:
Publisert:
22.05.2020
Oppdatert:
22.05.2020

7 seriepremierer du burde sjekke ut denne uka

Netflix, NRK, HBO Nordic, Viaplay og Prime Video slipper spennende nye serier denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi dratt fram seks helt nye serier. Watchlist de du har lyst til å følge!

Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon (The Morning Show) og Kerry Washington (Scandal) spiller hovedrollene i denne miniserien, basert på romanen med samme navn av Celeste Ng. Produsent og regissør for denne serien, Lynn Shelton (Mad Men, Humpday, Your Sister's Sister) døde uventet denne uken av en tidligere uoppdaget blodsykdom.

Serienfølger de sammenvevde skjebnene til den perfekte Richardson-familien og en gåtefull mor og datter som dukker opp i livene deres. Historien utforsker vekten av hemmeligheter, kunst og identitet, morskapets voldsomme trekk - og faren ved å tro at det å følge reglene kan avverge katastrofe.

Se hvor du kan streame den her!

Maskineriet

Viaplays neste storserie er et actiondrama med Kristoffer Joner. Serien har åtte episoder, og de første to skal slippes på søndag.

Kristoffer Joner (Bølgen) spiller familiemannen Olle, som våkner på en ferge mellom Sverige og Norge uten noe minne om hvordan han kom dit. Hva skjedde? Hvorfor er det en pistol, en finlandshette og en koffert full av penger ved siden av ham? Og kan han slippe unna både politiet og sin egen hemmelige fortid?

Tilgjengelig på Viaplay fra søndag.

Zoeys spilleliste

Zoey, spilt av Jane Levy fra Don't Breathe, har mye på gang i livet sitt: Hun prøver å få en forfremmelse på jobb, og faren hennes dør sakte av en nevrologisk sykdom. I frykt for at hun kan utvikle symptomer selv, tar hun en MR-scan. Et jordskjelv under inngrepet endrer hjernebølgene hennes.

Plutselig begynner Zoey å høre de innerste ønsker og tanker fra mennesker rundt henne, gjennom popsanger. Zoey, som vanligvis foretrekker podkaster foran poplåter, begynner å sette spørsmålstegn ved sin egen fornuft. Hun får veiledning fra sin musikalske nabo, Mo, og innser etter hvert at denne uønskede forbannelsen hun har fått kan være en utrolig flott gave.

Se hvor du kan streame den her!

Homecoming sesong 2

Homecoming var en av 2018s mest spennende nye serier. Serien er basert på en hørespillpodcast om en rar konspirasjon innen veteranrehabilitering, kom fra regissøren av Mr. Robot, og hadde Julia Roberts i hovedrollen som Heidi Bergman!

Roberts skal derimot ikke komme tilbake i seriens andre sesong. Hovedpersonen i sesong 2 er en kvinne som våkner opp i en kano, uten å huske hvordan hun havnet der. Den rollen skal spilles av sanger og skuespiller Janelle Monáe (Hidden Figures, Moonlight).

Se hvor du kan streame den her.

Sweet Magnolias

De livslange bestevenninnene Maddie, Helen og Dana Sue støtter hverandre når de sliter med forhold, familie og karrieren i den lille sørstatsbyen Serenity. JoAnna Garcia Swisher (Not Another Teen Movie) spiller hovedrollen i serien, og Jamie Lynn Spears gjør et comeback med sin første skuespillerrolle siden hun ble gravid som sekstenåring i 2007!

Se hvor du kan streame den her!

Innføring i historie

Infografikk og arkivopptak gir oss korte historietimer om vitenskapelige gjennombrudd, sosiale bevegelser og oppdagelser som endret verden i denne splitter nye infotainment-serien!

Se hvor du kan streame den her.

Stargirl

Den nyeste DC Comics-serien har en diger robot, Luke Wilson og en femten år gammel jente i hovedrollen! Courtney Whitmore går andre året på high school, og inspirerer en usannsynlig gruppe unge helter til å stoppe fortidens skurker. De danner tegneseriehistoriens aller første superheltteam: the Justice Society of America.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier