7 nye filmer på Netflix denne uka
Skrevet av:
Publisert:
20.05.2020
Oppdatert:
22.05.2020

7 nye filmer på Netflix denne uka

Action-komedie, thriller, dokumentar, musikkfilm og standup: Dette er de beste filmene Netflix la ut denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka drar vi fram sju spennende filmer som har dukket opp på Netflix. Watchlist de du har lyst til å sjekke ut!

The Lovebirds

Den romantiske actionkomedien The Lovebirds skulle ha kinopremiere i USA fredag 3. april, men da kinoene ble stengt som følge av koronakrisen, kastet produsentene seg rundt. Nå er Paramount-filmen kjøpt av Netflix, som slipper den over hele verden denne uka.

Filmen handler om et par, spilt av Issa Rae (Insecure) og Kumail Nanjiani (Silicon Valley), som blir innblandet i et mordmysterium. Mens de forsøker å renvaske navnene sine blir de dratt fra en ekstrem omstendighet til den neste, og de må de ut hvordan de, og forholdet deres, kan overleve natta.

Se hvor du kan streame den her!

Scott Pilgrim vs. the World

Regissør Edgar Wright (Shaun of the Dead, Baby Driver) står bak denne fargerike filmen stappfull av komisk energi og actionsekvenser i videospill-stil. Hvis du liker tegneserier, videospill eller indiemusikk kan vi anbefale denne filmen om en litt kjip 23 år gammel retningsløs kanader.

Scott Pilgrim gjør ingenting med livet sitt, og har akkurat inngått et forhold med en 18-åring når han møter den mystiske Ramona Flowers. Dessverre bærer Ramona med seg bagasje: Hun har syv onde ekser som Scott må bekjempe for å vinne henne!

Se hvor du kan streame den her.

Patton Oswalt: I Love Everything

Neste måned er det premiere på HBOs true crime-dokumentar-serie I'll Be Gone In The Dark, som er produsert av komikeren Patton Oswalt. Den bygger nemlig på boka med samme navn, som hans avdøde kone skrev.

Mens du venter på den vonde historien om en seriemorder og -voldtektsmann, kan du kose deg med Oswalts morsomme observasjoner i hans nye Netflix-spesial. Han snakker om å omfavne femtiårene, datterens kunstutstilling i andre klasse, som kostet ham sjansen til å gå om bord i en Millennium Falcon i full skala, og hvordan det å kjøpe et hus føles som å ansette en suicide squad av overmenneskelige underleverandører.

Se hvor du kan streame den her!

Bumblebee

Den beste Transformers-filmen på årevis er en spin-off om Bumblebee, og foregår på åttitallet. Den menneskelige hovedrollen er spilt av Oscar-nominerte Hailee Steinfeld (The Edge of Seventeen), som finner Bumblebee på en søppelplass i en liten strandby i California.

Det som følger er et sjarmerende, familievennlig actioneventyr i virkelig Spielberg-ånd, der jenta og roboten forsøker å rømme fra millitæret, ledet av agent Jack Burns (John Cena). Filmen er regissert av animasjonsveteran Travis Knight (Kubo og det magiske instrumentet)!

Se hvor du kan streame den her.

The Adjustment Bureau

Kontrollerer vi skjebnen vår eller manipuleres vi av ukjente krefter? Matt Damon og Emily Blunt spiller hovedrollene i denne romantiske sci-fi-thrilleren, om en mann som får et glimt av hva skjebnen har planlagt for ham og innser at han ønsker seg noe helt annet.

Den ambisiøse politikeren David Norris (Damon) er i ferd med å sikre seg innpass i Senatet når han møter den vakre ballettdanserinnen Elise Sellas (Blunt) - en kvinne som overgår alle andre han har møtt. Men idet han innser at han holder på å falle for henne, trer mystiske menn inn på banen og gjør alt de kan for å holde paret fra hverandre. Han bestemmer seg for å spore henne opp, og den intense jakten tar dem gjennom, under og over New Yorks gater.

Se hvor du kan streame den her!

Pope Francis: A Man of His Word

Den legendariske regissøren Wim Wenders (Himmelen over Berlin, Buena Vista Social Club) står bak denne dokumentarfilmen, der Pave Frans reiser verden rundt, snakker med mennesker i nød og gir et budskap om håp. Vi får et innblikk i pavens dype bekymring for fattigdom og økonomisk ulikhet, og han engasjerer seg både i miljøspørsmål og kampen for sosial rettferdighet!

Se hvor du kan streame den her.

Ben Platt Live from Radio City Music Hall

Ben Platt var en 17 år gammel teaternerd da han fikk rollen som Benji i Pitch Perfect. Samme år tok han over hovedrollen i The Book of Mormon i Chicago-prroduksjonen, og noen år senere spilte han hovedrollen i Dear Evan Hansen, som fortsatt er en av Broadways største suksesser.

Med en nyvunnet skare av tenåringsjenter har Ben beveget seg videre til et nytt kapittel som influenser og smørsanger, som fokuserer på åpenhet og ærlighet. Tony-, Grammy- og Emmy-vinneren har 12 år på seg til å vinne en Oscar hvis han vil bli tidenes yngste EGOT-vinner. Han avsluttet den utsolgte turnéen sin på Radio City Music Hall, og Netflix var der for å dokumentere det hele.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier