Annonsørinnhold
4 nye filmer du kan streame på Blockbuster
Skrevet av:
Publisert:
20.05.2020
Oppdatert:
25.05.2020

4 nye filmer du kan streame på Blockbuster

Nå kan du kjøpe eller leie fire av årets beste filmer!

Annonsørinnhold for

Jojo Rabbit

Det er andre verdenskrig, og en ensom tysk elleveåring ved navn Jojo får verdensbildet sitt snudd på hodet når han oppdager at hans mor (Scarlett Johansson) gjemmer en ung jødisk jente (Thomasin McKenzie) på loftet. Med sin tåpelige fantasivenn, Adolf Hitler (Taika Waititi), ved sin side, må Jojo konfrontere sin blinde hengivenhet til nazibevegelsen.

Jojo Rabbit vant Oscar for beste adaptasjon, og sjarmerte kinopublikum over hele verden med en kombinasjon av skarp satire og hjertevarme. Regissør og Hitler Taika Waititi har nylig blitt annonsert som den neste Star Wars-regissøren, så det er på tide å sjekke ut denne komedien!

Se Jojo Rabbit her

Gretel & Hansel

Sophia Lillis fra It og I Am Not Okay With This spiller hovedrollen i denne oppsiksvekkende skrekkfilmen, som forteller en helt ny versjon av den klassiske fortellingen om Hans og Grete.

For lenge siden, i et fjernt eventyrlandskap, fører en ung jente sin lillebror inn i et mørkt tre, på jakt etter mat og arbeid, bare for å snuble over fryktinngytende ondskap. Regissøren av I Am the Pretty Thing That Lives in the House står bak dette marerittet.

Se Gretel & Hansel her

1917

Denne tre ganger Oscar-vinnende krigsfilmen skapte bølger denne våren, ikke minst fordi filmen foregår i "realtid", og er filmet som én uavbrutt tagning.

Første verdenskrig raser og to unge britiske soldater, Schofield (George MacKay) og Blake (Dean-Charles Chapman), sendes ut på et tilsynelatende umulig oppdrag; Å krysse fiendtlig territorium i et kappløp mot tiden for å leverere en melding som vil hindre 1600 mennesker – inkludert Blakes egen bror - fra å gå rett i en dødelig felle.

Sam Mendes, den Oscarvinnende regissøren av Skyfall tar oss med tilbake til første verdenskrigs nådeløse slagmarker i dette intense krigsdramaet, som du kan leie nå.

Se 1917 her

The Good Liar

Helen Mirren og Ian McKellen spiller sammen for første gang i et intens drama om menneskers hemmeligheter og løgnene som preger livet deres.

En eldre bondefanger skyter gullfuglen når han møter den velstående enken Betty McLeish på nettet. Betty åpner hjemmet sitt for ham, og bondefangeren blir overrasket når han innser at han faktisk bryr seg om henne. Nå blir det som burde vært en enkel svindel, til en katt- og mus-lek med store konsekvenser.

Se The Good Liar her

Nye filmer og serier