Exit kan takke Idol for at innspillingen av sesong 2 går som planlagt
Skrevet av:
Publisert:
21.04.2020
Oppdatert:
21.04.2020

Exit kan takke Idol for at innspillingen av sesong 2 går som planlagt

Mandag neste uke begynner innspillingen av andre sesong av NRKs storsuksess Exit – med egen smittevernekspert om bord.

Det melder VG, som røper at produksjonsselskapet som står for innspillingen trekker veksler på erfaringene man gjorde fra avviklingen av Idol-sendingene midt i koronakrisen.

–Jeg tror at innspilling og produksjon av direktesendte Idol må være en av de vanskeligste TV-produksjonene som er gjort i Norge. Erfaringene derfra kan vi trekke mye veksler på når vi nå begynner innspillingen av sesong to av Exit, sier Exit-produsent Petter Testmann-Koch i produksjonsselskapet Fremantle til VG.

Smitteverneksperten skal være på filmsettet hele tiden og gå gjennom manus før innspilling. De små scenene spilles inn først – der det ikke er med flere enn en, to, kanskje tre skuespillere.

– Vi har utsatt store og intime scener helt til slutt. Avhengig av koronasituasjonen er det vårt håp å kunne gjøre disse innspillingene i august, sier Testmann-Koch til VG.

De åtte Exit-episodene hadde et snitt på over 1,4 millioner seere hver ifølge NRK analyse. Serieskaper Øystein Karlsen har tidligere uttalt at andre runde skal handle om hvordan kvartetten fra serien har tjent sine formuer – med nøkkelord som innsidehandel og skatteparadis. Testmann-Koch har lovet at kvinnene i miljøet får mer plass.

Se hvor du kan streame Exit her

Nye filmer og serier