Rykte: Hun skal spille fanfavoritt i Star Wars-serie
Skrevet av:
Publisert:
23.03.2020
Oppdatert:
23.03.2020

Rykte: Hun skal spille fanfavoritt i Star Wars-serie

Et nytt rykte hevder at Rosario Dawson har fått rollen som Ahsoka Tano i andre sesong av The Mandalorian. Nordmenn får se første sesong av Star Wars-serien i sommer!

Slashfilm.com har fått bekreftet fra to ulike kilder at Rosario Dawson (Rent) skal spille Ahsoka Tano i andre sesong av Star Wars-serien The Mandalorian. Serien er skapt av Jon Favreau (Iron Man, Løvenes konge) og Dave Filoni, som tidligere har hatt hovedansvar for de animerte Star Wars-seriene Rebels og The Clone Wars.

Dave Filoni skapte Ahsoka Tano sammen med George Lucas. Hun er Anakin Skywalkers padawan. Hun dukket opp i både The Clone Wars og Rebels, og hadde en lynrask stemmerolle i Star Wars: The Rise of Skywalker.

Les også: 24 ting vi gleder oss til på Disney+

Ahsoka er den mest populære karakteren fra de animerte seriene, og fans har ønsket seg en live action-versjon i årevis. Siden 2017 har fans gitt uttrykk for at de vil ha Dawson i rollen, og hun har selv vist interesse på Twitter.

Rosario Dawson debuterte som femtenåring i den notoriske filmen Kids, og har siden gjort seg bemerket i blant annet Josie and the Pussycats, Sin City, og som Claire Temple i fem av Marvels Netflix-serier.

Les også: Her kan du streame Star Wars-filmene

The Mandalorian er en serie skapt for Disneys strømmetjeneste Disney+, som kommer til Norge i sommer.

Etter planen skal andre sesong slippes i oktober. Den lanseringen blir kanskje forsinket, nå som koronakrisen har påvirket flere hundre andre film- og TV-produksjoner. I første sesong var Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) og Rick Famuyiwa (Dope) blant regissørene. I andre sesong skal Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) regissere minst én episode.

Les også: Skuespiller bekrefter: Ny Star Wars-serie spilles inn i år

Nye filmer og serier