4 nye filmer du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
10.03.2020
Oppdatert:
13.03.2020

4 nye filmer du kan streame nå

Ny uke, nye filmer på Netflix, TV 2 Sumo og Viaplay!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka anbefaler vi 4 filmer som har dukket opp på abonnementstjenester. Watchlist de du har lyst til å sjekke ut!

Lost Girls

Amy Ryan spiller hovedrollen i den første dramafilmen fra to ganger Oscar-nominerte Liz Garbus (New York Times - et år med Trump, What Happened, Miss Simone?).

Når 24 år gamle Shannan Gilbert forsvinner en natt, legger moren ut på en mørk reise, der hun ender opp ansikt til ansikt med harde sannheter om datteren, seg selv og politisk skjevhet. Moren tråkker opp Shannans siste kjente trinn, og hennes funn tvinger politiet og media til å avdekke mer enn et dusin uløste drap på sexarbeidere!

Se hvor du kan streame den her.

Long Shot

Charlize Theron spiller en av verdens mest innflytelsesrike kvinner i denne komedien. Seth Rogen spiller en talentfull men mislykket journalist.

De to har ingenting til felles, bortsett fra at hun var hans tidligere barnevakt og første ungdomsforelskelse. Når de møtes igjen sjarmerer han henne, og minner henne om sin egen ungdommelige idealisme.

Når Charlotte forbereder seg til å stille som presidentkandidat ansetter hun Fred som taleskribent, på tross av mye misnøye hos hennes nærmeste rådgivere.

Se hvor du kan streame den her!

Go Karts

En fryktløs tenåring flytter til en ny by. Der oppdager han gokart-kjøring og begynner å konkurrere med støtte fra venner – og en gretten tidligere sjåfør med en mystisk fortid, som blir treneren hans!

Se hvor du kan streame den her.

Mellom linjene

Leonard er forfatter. Han har hatt stor suksess med romaner basert på egne opplevelser og romanser. Alain er hans forlegger. De to har lang fartstid sammen, og det smerter ham å refusere vennens nye manus. Men Leonard selger ikke som før. Bøker selger ikke som før.

Digitaliseringen har snudd opp ned på det meste i bokbransjen og bloggeren har kanskje blitt viktigere enn forfatteren. Det er tid for selvransakelse.

Filmen blir tilgjengelig på TV 2 Sumo på søndag.

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie