43 Netflix-filmer vi gleder oss til i 2020
Skrevet av:
Publisert:
26.02.2020
Oppdatert:
29.05.2020

43 Netflix-filmer vi gleder oss til i 2020

Netflix har annonsert nesten 400 kommende filmer og serier, og flere er på vei. Jeg har lest meg opp, og dette er de 43 Netflix-filmene jeg har mest tro på i år!

Bare hittil i år har Netflix sluppet flere nye filmer enn vi har oversikt over. Strømmegiganten godt over hundre filmer i produksjon, og dette er de filmene undertegnede har mest tro på i 2020.

Netflix har ikke for vane å promotere filmene og seriene sine før de er tilgjengelige, og derfor er det tynt med bildemateriale fra årets filmer. Kun bildene fra The Willoughbys, Extraction og Sergio er hentet fra de kommende filmene. Alle andre bilder er illustrasjonsbilder.

Mank

Regissør David Fincher (The Social Network, Fight Club, Mindhunter) står bak dette dramaet om manusforfatter Herman J. Mankiewicz og hans kamp for å bli kreditert for filmen Citizen Kane (1941). Gary Oldman (Darkest Hour) spiller hovedrollen, og nedover rollelista finner vi blant annet Amanda Seyfried (Les Misérables) og Lily Collins (Love, Rosie).

Dick Johnson is Dead

Spelling the Dream

Welcome to Sudden Death

Father Soldier Son

Project Power

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado

A Whisker Away

Athlete A

Jingle Jangle

Don't Look Up

Jennifer Lawrence (The Hunger Games) skal spille hovedrollen i Adam McKays (Anchorman) Netflix-film Don’t Look Up, en komedie som lanseres i løpet av 2020. Filmen handler om en asteroide som er på vei mot jorda. To middelmådige astronomer må dra på en vill presseturné for å informere verden om den uunngåelige livsfaren.

The Prom

Ryan Murphy (Glee, American Horror Story) regisserer en filmatisering av Broadway-musikalen med samme navn. En gruppe selvbesatte teaterstjerner reiser til en konservativ småby i Indiana for å støtte en lesbisk student som ikke får ta med kjæresten sin på skoleballet.

Nicole Kidman (Eyes Wide Shut), Meryl Streep (The Devil Wears Prada), Keegan-Michael Key (Keanu), Kerry Washington (Scandal), James Corden (The Late Late Show) og Andrew Rannells (Girls) topper castet!

I'm Thinking of Ending Things

Charlie Kaufman har skrevet kultklassikere som Being John Malkovich, Adaptation og Synecdoche, New York. I år slipper Netflix hans første live-action-film på tolv år, basert på romanen med samme navn av Iain Reid. Filmen handler om en ung kvinne, og kjæresten hennes som møter foreldrene hennes for første gang, og de forstyrrende hendelsene som følger.

Hillbilly Elegy

Ron Howard (Apollo 13, Solo: A Star Wars Story) står bak denne dramafilmen, basert på memoarene til risikokapitalisten J.D. Vance. Boka handler om Vance' oppvekst, og skildrer livet i fattigdom i en liten by i Ohio.

Glenn Close (The Wife), Amy Adams (Arrival) og Haley Bennett (The Girl on the Train) spiller i filmen.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

I denne Will Ferrell-komedien skal han spille en islandsk sanger ved navn Lars Erickssong. Rachel McAdams er hans makker Sigrit Ericksdottir, og Pierce Brosnan spiller deres… far (?) Erick Erickssong. Vi vet forsvinnende lite om hva denne filmen handler om, men Ferrell har visstnok blitt smittet av hans svenske kones Eurovision-basill, og jeg håper resultatet blir morsomt!

Da 5 Bloods

Spike Lee (Do the Right Thing, BlackKklansman) er tilbake med en film om Vietnam-veteraner som vender tilbake til jungelen. Chadwick Boseman (Black Panther) topper rollelista.

The 40-Year-Old Version

En New York-komedie om en avdanka dramatiker som tror at den eneste måten hun kan berge stemmen sin som kunstner er ved å bli rapper, i førtiåra. Filmen, av og med folk jeg ikke har hørt om, vant prisen for beste regi under Sundance-festivalen i år!

Red Notice

Gal "Wonder Woman" Gadot, Ryan "Deadpool" Reynolds og Dwayne "Steinmannen" Johnson skal spille i denne påkostede actionfilmen! En internasjonal thriller om jakten på en ettersøkt kunsttyv. Vi vet ikke hvilken av skuespillerne som spiller kunsttyven, men innspillingen er i gang, og jeg krysser fingrene for at Red Notice dukker opp på Netflix i løpet av året.

The Devil All the Time

Robert Pattinson (Twilight), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Chris Evans (Captain America), Tom Holland (Spider-Man) og Bill Skarsgård (IT) skal spille i filmen The Devil All the Time.

Filmen er basert på boka med samme navn fra 2011, og blir beskrevet som en gotisk midtvest-fortelling om et seriemorderpar, en prøvende prest og en korrupt lokal sheriff. The Devil All the Time er skrevet og regissert av Antonio Campos, som tidligere har regissert Christine, basert på den sanne historien om et nyhetsanker som tok livet sitt på lufta.

The Boys in the Band

Teaterstykket "The Boys in the Band" ble for første gang satt opp i 1968, og var en banebrytende forestilling om homofile karakterer. En gjeng skeive menn er samlet i en leilighet for å feire en bursdag. Når vertens gamle romkamerat dukker opp overraskende, tar kvelden en mørk vending.

Matt Bomer (White Collar), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Zachary Quinto (Star Trek) og Andrew Rannells (Girls) spilte hovedkarakterene i Broadway-oppsetningen fra 2018, og gjentar rollene i Netflix-utgaven.

Over the Moon

Disney-animatøren Glen Keane (Den lille havfruen, Aladdin) regisserer denne musikalen om en jente som bygger en romrakett for å overbevise faren sin om at Månegudinnen finnes. Hun reiser til den andre siden av månen, der hun møter noen merkelige folk!

Rebecca

Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) og Armie Hammer (Call Me By Your Name) spiller hovedrollene i Ben Wheatleys (Kill List, Sightseers) nyinnspilling av Alfred Hitchcock-klassikeren Rebecca.

En nygift ung kvinne ankommer ektemannens imponerende familieeiendom ved en dyster engelsk kyst. Hun må kjempe mot skyggen av hans døde første kone, den mystiske Rebecca.

The Midnight Sky

George Clooney skal regissere og spille hovedrollen i denne sci-fi-filmen, som bygger på romanen "Good Morning, Midnight" av Lily Brooks-Dalton. En post-apokalyptisk fortelling om en ensom forsker i Arktis som prøver å få kontakt med mannskapet i et romskip etter at resten av verden tilsynelatende ligger øde.

Clooney har tidligere regissert filmene Confessions of a Dangerous Mind, The Ides of March og Good Night, and Good Luck, og episoder av miniserien Catch-22.

Ma Rainey's Black Bottom

Viola Davis (How to Get Away with Murder) og Chadwick Boseman (Black Panther) spiller hovedrollene i denne Denzel Washington-produserte filmen, basert på teaterstykket ved samme navn. Stykket skildrer spenningen musiker Ma Rainey møtte mellom bandkameratene, hennes hvite agent og produsenten hennes mens hun spilte inn et album i 1927.

There's Someone Inside Your House

Regissøren av Creep har laget denne slasherfilmen om en utvekslingsstudent i sentrum av en rekke grusomme drap. Klassekameratene hennes på Osborne High blir målrettet og brutalt slaktet av en ukjent drapsmann i maske!

Things Heard & Seen

Enda en skrekkfilm! Denne har Amanda Seyfried (Mamma Mia!), Rhea Seehorn (Better Call Saul) og Natalia Dyer (Stranger Things) på rollelista. En kunstner flytter til Hudson Valley og begynner å mistenke at ekteskapet hennes skjuler en uhyggelig hemmelighet.

The Christmas Chronicles 2

The Christmas Chronicles kommer fra produsentene av Harry Potter, og det litt slitne premisset ble reddet av Kurt Russell, som gir absolutt alt han har i rollen som en hipp og kul julenisse. Julestemningen er reddet, for til vinteren kommer en oppfølger!

Moxie

Skuespiller Amy Poehler (Parks and Recreation) regisserer denne filmen basert på YA-boka Moxie. Boka handler om Viv Carter, en 16 år gammel jente som er lei av forskjellsbehandling og trakassering på skolen. Hun lar seg inspirere av morens fortid i undergrunns-punkbevegelsen Riot Grrrl, og starter en feministisk revolusjon på high schoolen.

The Dig

Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Carey Mulligan (An Education) og Lily James (Baby Driver) spiller hovedrollene i filmen basert på boka med samme navn, om Storbritannias mest omtalte arkeologiske graveprosjekt.

The White Tiger

Priyanka Chopra (Baywatch) spiller i denne filmatiseringen av den prisvinnende bestselgeren som forteller historien om Balram Halwai, en mann født i fattigdom i en landsby i India, og hans episke reise til toppen av haugen.

The Old Guard

Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) spiller hovedrollen i denne actionfilmen om en gjeng leiesoldater som alle er hundre år gamle, udødelige, og er i stand til å heldbrede alle sår. Noen oppdager hemmeligheten deres, og "the old guard" må kjempe for friheten sin!

A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Tom Felton fra Harry Potter-filmene spiller i denne familiefilmen om en barnevakt som legger ut på et oppdrag for å redde et barn som er blitt bortført av monstre.

Kate

Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) og Woody Harrelson (Zombieland) spiller i denne actionfilmen om en kvinnelig leiemorder som har 24 timer på seg til å ta hevn på morderen sin, før hun dør.

Yes Day

Jennifer Garner (13 snart 30) spiller hovedrollen i komedien bbasert på boka med samme navn, der foreldre prøver å komme seg gjennom en hel dag uten å si "nei" til barna sine.

Sorta Like a Rock Star

Auli'i Cravalho (Vaiana) spiller en tenåringsjente som, til tross for hennes vanskelige omstendigheter, er usedvanlig optimistisk, og ofte hjelper de rundt henne. Hun opplever et ødeleggende tap, og kan ikke lenger ignorere utfordringene i sitt eget liv.

Last Letter from Your Lover

Shailene Woodley (Divergent), Joe Alwyn (The Favourite) og Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story) spiller hovedrollene i denne Jojo Moyes-adaptasjonen fra regissøren av Euphoria. En ung journalist i London blir besatt av brev hun oppdager, som forteller om et intenst kjærlighetsforhold fra 1960-tallet.

Desperados

Nasim Pedrad (New Girl), Heather Graham (Boogie Nights) og Anna Camp (Pitch Perfect) spiller hovedrollene i denne komedien om en panisk ung kvinne som drar med seg sine skeptiske venner til Mexico, for å forsøke å slette en lang e-post hun har sendt til sin nye kjæreste.

The Last Days of American Crime

Colombiana-regisør Olivier Megaton står bak denne sci-fi-action-filmen. I nør framtid bestemmer amerikanske myndigheter seg for å sende ut et signal som gjør det umulig å bevisst bryte loven. Edgar Ramírez (Gold), Sharlto Copley (District 9) og Michael Pitt (Seven Psychopaths) spiller i filmen.

Untitled Sandra Bullock/Nora Fingscheidt Project (Unforgiven)

Denne Sandra Bullock-filmen er basert på den britiske TV-serien Unforgiven, som handler om en ung kvinne som blir løslatt fra fengsel, etter å ha sittet inne i 16 år for drapet på to politifolk. Alt hun ønsker nå er å finne lillesøstera si.

Sweet Girl

Isabela Merced (Dora og den gyldne byen) og Jason Momoa (Aquaman) spiller hovedrollene i denne actionfilmen. En knust ektemann lover å bringe rettferdighet til de som er ansvarlige for konas død, mens han beskytter den eneste familien han har igjen: Datteren.

Thunder Force

I filmen Thunder Force får Melissa McCarthy (Bridesmaids) og Octavia Spencer (The Help) superkrefter. Det er nesten det eneste vi vet om den kommende filmen, skrevet og regissert av McCarthys mann Ben Falcone, som også skrev og regisserte Tammy, The Boss og Life of the Party. Kanskje ser de litt sånn her ut?

Army of the Dead

Zack Snyder (Justice League) gjør zombie-comeback etter 2004-versjonen av Dawn of the Dead. Army of the Dead handler om et knippe leiesoldater som drar på pengejakt til Las Vegas - til tross for at et større zombieutbrudd herjer i ørkenbyen.

Kyss meg 2

Joey King (The Act) og Jacob Elordi (Euphoria) er tilbake i oppfølgeren til Netflix' sukkersøte high school-romanse. Noah er avgårde på Harvard, og Elle skal gå siste år på videregående uten han. Samtidig som de to etablerer avstandsforholdet sitt, må Elle prøve å komme seg inn på en god college sammen med bestevenninna Lee. Både Noah og Elle får dessuten mystiske, vakre venner av det motsatte kjønn – kan de stole på hverandre?

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie