Nybakt Oscar-vinner lager serie med Jude Law
Skrevet av:
Publisert:
17.02.2020
Oppdatert:
27.02.2020

Nybakt Oscar-vinner lager serie med Jude Law

Jude Law og han der skal lage en komiserie om Hollywood.

Den newzealandske manusforfatteren og regissøren Taika Waititi følger opp den ferske Oscar-seieren ved å kan slå seg sammen med Jude Law for å lage en ny satirisk serie som skal hete The Auteur.

Waititi er kjent for leken humor og eventyrlige bilder, både når han lager små filmer i hjemlandet (Eagle vs Shark, Hunt for the Wilderpeople) og når han lager blockbuster (Thor: Ragnarok). I forrige uke vant han en Oscar for beste adaptasjon, for den Hitler-sentriske fascistkomedien Jojo Rabbit, der han også spilte rollen som en elleveåring sin fantasivenn (Adolf Hitler).

Les også: Jude Law: – Den enkleste jobben jeg har hatt

Hollywood Reporter forteller at The Auteur er i et tidlig utviklingsstadium hos den amerikanske TV-kanalen Showtime, så det er ingen garanti for at dette prosjektet blir realisert. Detaljene er knappe, men handlingen vil foregå bak kulissene i Hollywood, og følge Jude Law som tittelfigur, antagelig en auteur-regissør som gjør sitt beste for å lage en film.

Taika Waititi skal etter planen skrive serien med Peter Warren, og han vil også regissere minst én episode av serien. Serien skal kanskje ikke ut i produksjon med det aller første. Før kameraene skal rulle, må Waititi regissere den kommende Marvel Studios-oppfølgeren Thor: Love & Thunder senere i år. I tillegg har har regissert fotballkomedien Next Goal Wins, som har premiere i løpet av året, han skal skrive og regissere en serie basert på filmen Time Bandits for Apple TV+, og han skal lage en live action-nyinnspilling av anime-klassikeren Akira. I tillegg har han en haug med strøjobber – han er blant annet skuespiller i de kommende storfilmene The Suicide Squad og Free Guy, og regisserer episoder av Star Wars-serien The Mandalorian.

Les også: Taika Waititi lager Time Bandits-serie

Jude Law er sikkert også en opptatt fyr. Han skal filme den neste den neste Fabeldyr-oppfølgeren i år. Sist vi så Jude lå han i koma i Paolo Sorrentinos nyeste serie, The New Pope.

Nye filmer og serier