Første teaser til tre nye Marvel-serier på Disney+
Skrevet av:
Publisert:
03.02.2020
Oppdatert:
03.02.2020

Første teaser til tre nye Marvel-serier på Disney+

En reklamesnutt som ble sendt under Super Bowl i natt norsk tid, gir oss aller første glimt fra de kommende superhelt-seriene Falcon and Winter Soldier, Loki og WandaVision.

I oktober ble Marvel Television slått sammen med Marvel Studios. Det betød i praktis slutten på produksjonsselskapet, som står bak serier som Agents of S.H.I.E.L.D., Daredevil, Cloak & Dagger og Jessica Jones.

Fra nå av skal Marvels serier ha færre episoder, høyere budsjetter, de skal ha de samme produsentene som jobber med Marvels kinofilmer, og kjente fjes fra Marvels filmunivers.

Mens de fleste av oss sov i natt, gikk USAs største TV-sending av stabelen. Under årets Super Bowl ble det sendt en teaser for de første tre av minst åtte planlagte Marvel-serier som skal bli sendt på strømmetjenesten Disney+!

Les også: Disney+ kommer til Norge i sommer

Den første av de tre seriene følger Anthony Mackie aka Falcon aka Nye Captain America. Han slår seg sammen med Sebastian Stan aka Bucky Barnes aka The Winter Soldier i den første MCU-serien på Disney+, som kommer denne høsten.

Scarlet Witch og Vision er to absurd kraftige Marvel-helter som har hatt litt for lite å gjøre i Marvel-filmene hittil. Vision døde en grusom død i Avengers: Infinity War. På ett eller annet metafysisk vis kommer denne serien likevel til å følge kjæresteparet i et romantisk komedie-drama med retrovibber, som også kommer til å fungere som en prequel til Doctor Stranges kommende oppfølger. Dette kan gå bra eller dårlig, men det blir ikke kjedelig! Vi får se serien til vinteren.

Les også: 24 ting vi gleder oss til på Disney+

Rick and Morty-manusforfatter Michael Waldron er serieskaper for denne kommende serien. Loki vil følge Tom Hiddleston som den norrøne guden, mens han dukker opp gjennom menneskehetens historie, og på merkverdig vis påvirker historiske hendelser. Våren 2021.

Les også: Fire nye Marvel-serier

Nye filmer og serier