Endelig kommer Jar Jar Binks tilbake
Skrevet av:
Publisert:
13.01.2020
Oppdatert:
13.01.2020

Endelig kommer Jar Jar Binks tilbake

Rykter skal ha det til at den forhatte datakreasjonen Jar Jar Binks, fra Star Wars Episode I-III, dukker opp i den kommende Obi-Wan-serien – med skjegg!

Jar Jar Binks, spilt av skuespilleren Ahmed Best, var en av filmhistoriens første dataanimerte karakterer. Han var en kilde til fysisk humor i blockbusteren Star Wars Episode I: Den skjulte trussel, men ble fort også en kilde til irritasjon og vrede hos Star Wars-fansen.

I Episode II og Episode III fikk Jar Jar gradvis mindre å gjøre, men ryktene skal ha det til at Jar Jar er i ferd med å gjøre et comeback.

Ewan McGregor skal spille Obi-Wan Kenobi i en kommende serie på strømmetjenesten Disney+, som kommer til flere land i Europa i mars.

Les også: Her kan du streame Star Wars-filmene

Making Star Wars er en nettside som har kommet med flere Star Wars-avsløringer tidligere. Nå hevder de at serien vil by på et gjensyn med Jar Jar Binks – og at Jar Jar har anlagt skjegg! Serien er fortsatt ikke under innspilling, så mye kan endre seg.

– Jeg ble fortalt at "Ben" Kenobi kommer over sin gamle venn fra Naboo, Jar Jar Binks. Produksjonen er igang med forarbeidet til at dataanimerte Gungans skal komme tilbake i Star Wars. Jar Jar har skjegg, som antyder hvordan livet hans har sett ut siden de alle ble ført bak lyset av løgnen som innledet the Galactic Empire... Det sies at det er en sekvens hvor en skjeggete Jar Jar Binks og Obi-Wan snakker om fortiden.

Les også: 24 ting vi gleder oss til på Disney+

Obi-Wan-serien skal bli regissert av Deborah Chow (Better Call Saul, The Mandalorian) og skrevet av Hossein Amini (McMafia).

Vi aner ikke om Ahmed Bestkommer tilbake til den kontroversielle rollen, eller for den saks skyld om scenen kommer til å bli med i den endelige serien.

Les også: Ingen nye Star Wars-filmer på Disney+

Den andre Star Wars-serien, The Mandalorian, er strømmetjenestens mest populære serie i USA, men det er fortsatt ikke mulig å se den på lovlig vis i Norge. Den western-inspirerte serien skal slippe sin andre sesong i løpet av 2020, og det er forventet at Obi-Wan-serien kommer til å følge etter i 2021. Obi-Wan-serien kommer til å bestå av minst seks episoder, og følge Obi-Wan mellom Sithene tar hevn og Et nytt håp.

Les også: Trailer til den nye Star Wars-serien

Nye filmer og serier