5 ferske serier du kan streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
08.11.2019
Oppdatert:
08.11.2019

5 ferske serier du kan streame denne uka

Fantasy, valgpåvirkning, banning og rægging! Dette er ukas nye serier.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi 5 brennhete nye serier og sesongpremierer! Watchlist de seriene du har lyst til å sjekke ut!

His Dark Materials

Phillip Pullmans fantasy-trilogi His Dark Materials, også kjent som «Det gylne kompasset» på norsk, slo ikke helt an sist bøkene ble forsøkt filmatisert. Når bøkene nå har blitt til påkostet HBO-serie, virker det derimot som de endelig har lykkes med å overføre Pullmans fantastiske univers til TV-skjermen. Anmeldere og publikum er fra seg av begeistring for serien, og det tror jeg du og kommer til og bli!

Se hvor du kan streame den her.

Folkeopplysningen sesong 5

Andreas Wahl i NRKs Folkeopplysningen har gjennom fire sesonger belyst en rekke viktige samfunnspørsmål. Kontroversielle emner som kjernekraft, cannabis og klimaskepsis har skapt debatt, men ingenting overgår oppstyret som fulgte i kjølvannet av innspillingen av sesong 5 sin første episode, som ble sluppet denne uka. Var det etisk forsvarlig av NRK å manipulere skolevalget på Lillestrøm vgs?

Se hvor du kan streame den her!

The End of the F-ing World sesong 2

Første sesong av The End of the F-ing World var både sjarmerende og forstyrrende på én og samme tid. Vi så 17-åringene Alyssa og James på rømmen fra loven, Bonnie & Clyde-style, og siste episode ble avsluttet på en cliffhanger som faktisk gjør det helt umulig for oss som så sesong 1 å unngå å sette av hele helgen til binging!

Se hvor du kan streame den her.

Swamp Thing

DC-serien Swamp Thing fikk gode anmeldelser og mange fans da første sesong ble sluppet før sommeren, men det ble men den ene sesongen. Serien var etter sigende for dyr til å forsvare en sesong nr 2, og kort tid etter premieren ble det offentliggjort at serien ble skrinlagt for godt. Ukul avgjørelse, men en kul serie verdt å sjekke ut! Husk å ikke bliforglad i serien, da. Det er en smerte jeg som Firefly-fan ikke unner noen…

Se hvor du kan streame den her!

Wunderland sesong 4

Råning er…interessant! Det er sikkert derfor TV2 har laget en hel serie om det, som nå har rukket å bli fire sesonger gammel. Få et nært innblikk i en helt særegen nordisk kultur, og se hvordan livene bak skinnvestene og og 240-ene utfolder seg i Wunderland!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier