Watchlist de morsomste seriene akkurat nå
Skrevet av:
Publisert:
08.11.2019
Oppdatert:
08.11.2019

Watchlist de morsomste seriene akkurat nå

Sverd, pistoler, vanskelige menn. Det går ofte i gravalvor når vi skal diskutere de beste seriene på streaming, men noen av tidenes morsomste serier går akkurat nå!

Les også: Mine favorittserier i år – watchlist de du ikke har sett

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker.

Les også: Du kan streame 15 av 17 Emmy-vinnere nå

Hvis du watchlister en kinofilm på Filmweb, eller en film eller serie som for øyeblikket ikke er tilgjengelig på noen norske strømmetjenester, kan vi varsle deg når tittelen du sikler på, endelig blir tilgjengelig på streaming!

Min side på Filmweb og Streamingguiden finner du oversikten over alt du har watchlistet, enten det går på kino nå, er en kommende kinofilm, eller en streaming-tittel!

Les også: Watchlist de 9 dårligste originalfilmene fra Netflix

Her er ni komiserier som har sluppet nye episoder den siste måneden (og to som straks slipper nye sesonger). Hold watchlisten i bakhodet, og legg til seriene du har lyst til å få med deg i watchlisten!

Silicon Valley

Sjette og siste sesong av den ultimate nerdeserien ruller og går i disse dager. Silicon Valley stiller med et veldig sterkt skuespillerlag og mer handling enn noen annen komiserie for tiden. Få med deg Pied Piper-gjengens siste eventyr!

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her.

Solsidan

Solsidan er også tilbake med sin sjette sesong, fire år etter den femte. Nå er det ni år siden Alex og Anna flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden, og hverdagen ruller videre i familiesitcomen.

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her!

Kongen befaler

I denne ferske serien utfordrer kongen (Alte Antonsen) fem norske komikere til å gjøre teite, dumme ting på TV. I hver episode deler han ut poeng, og når sesongen er over stikker enten Maria Stavang, Calle Hellevang-Larsen, Siri Kristiansen, Bård eller Vegard Ylvisåker av med en stor Atle-byste i gull!

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her.

The Righteous Gemstones

TV-prester har ikke et særlig godt rykte, men selv i en samtid der Visjon Norge presser demente pensjonister til å donere titusener er familien Gemstone der verste vi har sett. Danny McBride (Pineapple Express), John Goodman (The Big Lebowski), Walton Goggins (Justified), Adam Devine (Pitch Perfect) og Edi Patterson (Vice Principals) spiller verdens verste kristne.

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her!

Hellums kro

Bjarte Tjøstheim er tilbake! Denne gangen er han ikke prest, men daglig leder for et kro. Når eieren av to veikroer på hver sin side av E6 pensjonerer seg, bryter det ut full krig mellom de to daglige lederne!

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her.

Living with Yourself

I denne sci-fi-komedie-serien spiller Paul Rudd (Ant-Man) begge hovedrollene. Han tar seg turen til et slags spa som lover å fikse DNA-et hans så han blir et bedre menneske. Han våkner opp morgenen etter, mer avslappet og frisk enn noensinne, men senere den kvelden, møter han seg selv i døra. Det viser seg at vår Paul Rudd er en forbedret klone, og at "originalen" ble begravd levende, men har klort seg ut.

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her!

Det kunne vært verre

I Espen Eckbos nyeste serie spiller han en kronisk ja-mann som er deltidspappa til åtte barn, fordelt på syv mødre. Andre sesong i den sjarmerende stressende familieserien ble nettopp ferdig, så sett av helgen og sjekk den ut!

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her.

Mrs. Fletcher

Kathryn Hahn fra Bad Moms, Transparent og I Love Dick spiller tittelrollen i denne serien, om hvordan nettporno og sosiale medier påvirker livene til nyskilte Eve Fletcher og sønnen hennes Brendan.

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her!

Jan Thomas og Einar blir venner

En av landets mest sjarmerende podcaster turte å stille spørsmålet "kan ikke alle bare være venner," og svaret viste seg å være ja! Nå har podden blitt en køddete Dplay-serie, der Einar Tørnquist og Jan Thomas drar på eventyr i Bjørneparken, på Stoke-kamp og på svenskebåten!

Watchlist serien, og se hvor du kan streame den her.

BONUS

Hvis du har en Dplay-bruker kan du glede deg! Både Hvite gutter og julekalenderen Jul i Blodfjell slipper nye sesonger i løpet av nærmeste framtid. Watchlist seriene nå, så varsler vi deg når de har sluppet nye episoder!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie