Har planlagt 7 sesonger av Netflix' Witcher-serie
Skrevet av:
Publisert:
07.11.2019
Oppdatert:
07.11.2019

Har planlagt 7 sesonger av Netflix' Witcher-serie

Serieskaperne bak Netflix-versjonen av The Witcher er straks klare med første sesong – og har planlagt seks til!

The Witcher er en voldsomt populær polsk bokserie tidligere har blitt filmatisert, i både film- og serieform, på polsk. Her hjemme er serien derimot best kjent som grunnlaget for spillene med samme navn. Over 40 millioner eksemplarer av spillene har blitt solgt på verdensbasis.

Det har vært knyttet store forventninger til Netflix' kommende Witcher-serie, med Henry Cavill (Man of Steel) i hovedrollen som Geralt.

Les også: HBO bekrefter: Det blir mer Game of Thrones!

I et intervju med SFX Magazine forteller serieskaper og showrunner Lauren Hissrich (The Umbrella Academy) at hun har lagt planer for intet mindre enn syv sesonger av serien.

"Akkurat nå handler det bare om å etablere historier som virkelig fanger publikum i mange år av gangen. Det verste vi kunne ha gjort er å legge all energien i sesong en, og ikke tenke over hvordan karakterene kan vokse videre."

Les også: Orlando Bloom og Cara Delevingne har alvesex i ny trailer

Da Netflix-serien ble annonsert møtte den krass kritikk fra Witcher-fans for å ha mange kvinnelige manusforfattere og produsenter, og for at enkelte av karakterene som har vært hvite i spillet og bøkene, skal bli spilt av skuespillere som ikke er hvite.

The Witcher kommer på Netflix 20. desember.

Nye filmer og serier