Netflix med Dolly Parton-serie
Skrevet av:
Publisert:
06.11.2019
Oppdatert:
06.11.2019

Netflix med Dolly Parton-serie

Hun har hatt 74(!) topp 20 Billboard Country-hits, og et turbulent liv i og utenfor rampelyset. Om et par uker slipper Netflix en ny serie basert på den ikoniske country-dronningens musikk.

«Songs are just stories put to music», som stjerna selv sier i den ferske traileren til «Dolly Parton's Heartstrings».I rollen som seg selv skal hun gjennom en åtte episoder lang antologi-serie fortelle oss historiene, minnene og inspirasjonen bak åtte av sine mest populære sanger.Enn så lenge har vi bare fått et par smakebiter på hva disse historiene og minnene handler om, men i traileren du kan se over artikkelen får vi se både vill vest og vietnamkrig, så det begrenser seg tilsynelatende ikke til Dolly Partons egne erfaringer og liv. Med mindre det er noe jeg har gått glipp av her, da.

Og ja, vi får selvsagt møte en viss Jolene, spilt av Julianne Hough ("Rock of Ages"), samt se Dolly stå bak bardisken eller på en scene mens hun klimprer på gitaren og forteller anekdoter og visdomsord fra et godt levd liv. Høres ut som noe for deg som har sansen for dama med det høye håret og den vakre stemmen!

«Dolly Parton's Heartstrings» har premiere på Netflix 22 november.

Nye filmer og serier