Novembernytt på Paramount+
Skrevet av:
Publisert:
05.11.2019
Oppdatert:
05.11.2019

Novembernytt på Paramount+

Plutselig var det blitt november, og vintermørket er allerede godt i gang med å sluke alt som er lyst og varmt utendørs. Da er det enda godt at streamingtjenestene tar vår mentale helse og generelle velvære på alvor, når vi nå på tampen av året blir servert kvalitetsfilm og serier nok til å vare gjennom den lange harde vinteren.

En av de som holder oss varme i mørketiden er Paramount+, som er en del av tilleggspakkene til Canal Digital, GET, RiksTV og T-We, samt RiksTV sin nye strømmetjeneste STRIM. Vi har plukket ut noen godbiter for deg, enten du liker å synke ned i sofaen eller sitte helt på kanten av den!

Pet Sematary (1989 & 2019)

Du kjenner sikkert igjen filmen fra vårens kinoprogram, men det er ikke første gangen noen filmatiserer boken forfatter Stephen King selv har uttalt er den skumleste han har skrevet. 30 år skiller filmene, men forheksede gravplasser og besatte barn har i hvert fall ikke blitt noemindreskummelt med tiden.

1989-versjonen er allerede ute på Paramount+, mens 2019-versjonen slippes 19 november. Nok av tid til å få med seg begge to, med andre ord!

Drømmeparken

Puh! Okei, du trenger en liten pust i bakken etter dobbel dose skrekkfilm. Bytt ut jump scares med berg og dalbaner, og døde demon-dyr med veldig levende animerte dyr, for en gøyal og fin film om barnlig fantasi og dagdrømming i møte med sykdom i nær familie.

Watchmen

Filmen, ikke serien! Trenger du litt backstory før du gir etter for hypen og ser HBO sin nye Watchmen-serie? Har du bare lyst til å se en sykt kul superheltfilm med sykt kule karakterer? Sjekk ut det alternativet universet i Watchmen (2009), der folk synes superhelter er dårlige og hvor en gigantisk blå mann vant vietnamkrigen for USA nærmest egenhendig. Blant annet.

Nye filmer og serier